ADVERTORİAL
okuma süresi: 2 dak.

En Güzel Abiyeler tesettürgiysim.com

En Güzel Abiyeler tesettürgiysim.com

Renk renk, desen desen, çeşit çeşit onlarca seçeneğe sahip olan sitede siz de kendiniz için uygun bir model bulabilirsiniz.

Yayın Tarihi: 12/08/16 18:18
okuma süresi: 2 dak.
En Güzel Abiyeler tesettürgiysim.com
A- A A+
Düğün, nişan gibi özel günler için tesettürlü bayanlar kıyafet çeşitleri bulmakta zaman zaman zorlanmaktadır. İşte bu zorlanma sonucunda, bu bayanlar çeşitli mağaza ve internet sitelerinden araştırma yapmaktadır. Bu sorun tesettürgiysim.com ile sona eriyor. Pek çok renk ve desen seçeneğini bir araya getiren sitede her tarza ve her bütçeye uygun seçenekler yer alıyor. Üstelik indirim zamanlarında bu kıyafetleri çok daha uygun fiyatlara satın alabiliyorsunuz.

Sitede Yer Alan Abiye Seçenekleri

Tesettür abiye çok abartılı olmayan fakat çok sönük de kalmayan modellerden oluşuyor. Sitede yer alan abiye modelleri her zevke hitap ediyor. Özellikle şifon detaylı olan ve yaz akşamlarında özel davetlerde boy gösterecek olan güzel hanımlar için şık abiyeler oldukça dikkat çekici. Yaka ve kol ağızlarında, bel kısmında ışıltı ya da metal aksesuarlar içeren şifon ayrıntılı kıyafetler yer alıyor. Bu tarz abiyelerde vizon, krem, mavi, yeşil, siyah ve daha pek çok renk türü bulunuyor. Ayrıca pantolonlu abiye modelleri de sitede yer alıyor. Bu modellerde şifon parçalar diz altına kadar uzanıyor. Bunun yanı sıra pelerinli ya da belden aşağısından açılan kloş etekli modeller de mevcut. Mavi ve kahverengi uyumunu ön plana çıkaran aşağı doğru genişleyen ve uzun kollu abiyeler de oldukça dikkat çekici. Daha renkli bir model tercih etmek isterseniz, mor ve etek kısımlarında siyah etnik desenler içeren modeli de seçebilirsiniz. Kendi özel günü için kıyafet arayışında olan bayanlar için eşarp kısmında taş ayrıntıları bulunan, göğüs kısmı plili ya da taşlı olan ve ayak bileklerine doğru daralan bir model de son derece hoş olabilir.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.