ADVERTORİAL
okuma süresi: 4 dak.

Minsk Turu

Minsk Turu

Her zaman gezmeyi ve yeni yerleri görmeyi seven bir kişiliğe sahipseniz Tatil Fırsatım olarak sizlere sunduğumuz tur programlarından kesinlikle yararlanmanız gerek.

Yayın Tarihi: 16/01/17 12:12
okuma süresi: 4 dak.
Minsk Turu
A- A A+
Her zaman gezmeyi ve yeni yerleri görmeyi seven bir kişiliğe sahipseniz Tatil Fırsatım olarak sizlere sunduğumuz tur programlarından kesinlikle yararlanmanız gerek. Sizler için düzenlediğimiz eşsiz tur programları ile yurt dışı seyahatlerinizi gerçekleştirebilirsiniz. Profesyonel rehberler eşliğinde yapılan gezilerde gezip görüp bilgi edinebileceğiniz gibi dinlenme ve eğlencenin de tadını çıkarabileceksiniz. Tur programlarımızdan yararlanmanız ise çok kolay. Yapmanız gereken sadece internet sayfamız üzerinden veya müşteri hizmetlerimizi arayarak yerinizi ayırtmak.

Beyaz Rusya'nın başkenti olan Minsk Avrupa'da kesinlikle görmeniz gereken şehirlerden biridir. Kendine has mimari yapıları, mutfağı ve insanları ile oldukça etkileyici bir şehir olan Minsk tur fırsatlarını değerlendirerek sizlerde bu şehri doyasıya gezebilirsiniz.

2 milyona yakın nüfusu bulunan şehir, 2.Dünya Savaşı sırasında aldığı yaraları sararak kendini toparlamasının yanı sıra Avrupa şehirleri arasında kendini gösterebilecek seviyeye gelmiştir. Şehir her zaman güvenliği ön planda tutması ile bilinir. Güvenlik konusunda oldukça titiz olan yetkililer sayesinde güven içerisinde yaşanılabilen bir şehir haline gelmiştir. Minsk turu programları ile bu şehri görme fırsatını yakalayabilirsiniz.

Minsk turu ile yapacağınız gezilerde mevsim seçimini iyi yapmanız gerekir. Çünkü şehir mevsiminden dolayı oldukça soğuk günler geçirmektedir. Yıl içerisinde ortalama olarak 40 gün güneşli geçer. Genel olarak soğuk havanın hakim olduğu şehirde hava kapalıdır. Ortalama olarak kış aylarında -15 derece seviyelerinde seyreden hava sıcaklığı rekor olarak -40'ı görmüştür. Hatta dört beş ay şehirde don görülmektedir. Şehrin mevsimi nedeni ile de soğuk havada sıcak ortamların oluşmasına neden olmuş. Bunu en çok Minsk gece hayatı hareketliliğinden anlıyoruz. Gece hayatı oldukça hareketli olan şehir başkent olması ile de en çok nüfusa sahip olan bölgedir. Avrupa'da sayılı gece hayatı mekanlarına sahip olan şehirde farklı konseptlerde eğlence mekanları görmeniz mümkün.

Şehirde gezip görebileceğiniz bir çok nokta bulunmakta. Belarus Modern Milli Kütüphanesi, Gözyaşı Adası, Belarus Opera ve Bale Tiyatrosu, Zafer Meydanı, Büyük Vatanseverlik Savaş Müzesi, Merkez Botanik Bahçesi şehrin en popüler olan noktalarından. Gezilmesi gereken bu noktalarda eğer hediyelik alışveriş yapmak, biraz dinlenirken sevdikleriniz ile sohbet edebileceğiniz mekanlardan yararlanmak için Zafer Meydanı'nı tercih edebilirsiniz.

Minsk turu fiyatları kalacağınız gün ve programa göre değişmektedir. Tatil Fırsatım olarak sizlere sunduğumuz avantajlı fiyatlar ve kampanyalardan yararlanarak sizlerde Avrupa'nın bu mükemmel şehrini gezme fırsatından yararlanabilirsiniz. Tur rehberlerimiz ve programımız sayesinde hiçbir gezi programı hazırlamadan yurtdışı seyahatinizi gerçekleştirebilirsiniz. Turlarımız farklı tarihlerde tekrarlandığı için istediğiniz dönemde tura katılma imkanı vardır.

Tatil Fırsatım olarak sizlere sunduğumuz harika tur programlarından yararlanmak için www.tatilfirsatim.com web adresini ziyaret edebilirsiniz. Sizler için düzenlediğimiz tur programlarının detaylarını internet sitemizde inceleyebileceğiniz gibi katılım göstermek istediğiniz tur programlarında yerinizi internet sitemiz üzerinden ayırtabilirsiniz. Böylelikle kolay bir şekilde yer ayırtıp tatil turunuzu keyifli bir şekilde gerçekleştirme imkanından yararlanabilirsiniz. &&&

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.