ADVERTORİAL
okuma süresi: 3 dak.

Dudak Dolgusu Sonrası

Dudak Dolgusu Sonrası

İnsanlarda dudaklar yüz ifadesine en çok etki eden detaylardan birisidir. Bu yüzden özellikle bayanlar yüzlerini güzel göstermek amacı ile dudaklarına ayrı bir önem vermektedirler.

Yayın Tarihi: 27/03/17 15:09
okuma süresi: 3 dak.
Dudak Dolgusu Sonrası
A- A A+
İnsanlarda dudaklar yüz ifadesine en çok etki eden detaylardan birisidir. Bu yüzden özellikle bayanlar yüzlerini güzel göstermek amacı ile dudaklarına ayrı bir önem vermektedirler. Bu işlem ile yapısal olarak ince dudaklara sahip olan veya yaşla birlikte hacim kaybı yaşayan dudaklarında incelme olan bayanlar dudaklarına biraz da olsa dolgunluk ve hacim kazandırmayı hedeflemektedir. Ayrıca hastalar da bazı yüz hatlarının belirginleştirilerek dudağa daha estetik ve daha güzel bir görünüm kazandırılması mümkündür. Bu nedenle bayanlar başta olmak üzere dudaklarından memnun olmayan ve kendilerine güzel bir görünüm kazandırmak isteyen çoğu hasta bu işlemleri sıklıkla yaptırmaktadır. Çoğunlukla Enjeksiyon yöntemi ile yapılan bu işlem klinik şartlarda kısa sürede yapılabilmektedir. Hastaların sıklıkla bu yöntemi seçmesinin bir diğer nedeni ise en az yan etki ile kısa bir sürede ciddi bir iyileşme sağlamaktadır.

Dudak Dolgusu Sonrasında Dikkat Edilmesi Gerekenler

Her operasyonda olduğu gibi dudak dolgusu işleminde de operasyon sonrasında dikkat edilmesi gereken bazı noktalar vardır. Öncelikle operasyonu geçirdiğiniz andan itibaren 12 saat içerisinde makyaj yapmamalısınız, doktorunuzun önerdiği nemlendiricileri kullanabilirsiniz, operasyondan sonraki 48 saat boyunca aşırı terlemeye neden olacak yoğun ve yorucu egzersizlerden kaçınmalısınız. Operasyon sonrasında uçuklar oluşabilir. Bu gibi durumlarda en kısa sürede doktorunuza haber veriniz. İlk enjeksiyondan itibaren doktorunuz kontrol için sizi çağırabilir ve gerek duyarsa kontrol sırasında küçük düzeltmeler yapabilir.

Dudak Dolgusu İşleminin Yan Etkileri

Hyalüronik asit maddesi vücutta da bulunduğu için dudak estetiği operasyonunda yan etkiler neredeyse yok denecek kadar az miktardadır. Dudak estetiğinde enjeksiyona bağlı olarak noktasal şekilde kanama ve nadir de olsa morluklar oluşabilir. Yüz Gençleştirme için yapılan bu cerrahi işlemde hastalar kısa süreler içerisinde iyileşebilmektedir. ***

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.