ADVERTORİAL
okuma süresi: 2 dak.

Ev Eşyası Depolama Hizmetleri

Ev Eşyası Depolama Hizmetleri

Yılların deneyimine sahip olan Çolakoğlu nakliyat ile eşya depolama hizmetleri tüm hızı ile devam etmektedir.

Yayın Tarihi: 17/04/17 15:07
okuma süresi: 2 dak.
Ev Eşyası Depolama Hizmetleri
A- A A+
Yılların deneyimine sahip olan Çolakoğlu nakliyat ile eşya depolama hizmetleri tüm hızı ile devam etmektedir. Ev eşyalarınızı depolama ihtiyaçları son 2 senedir yoğun bir şekilde devam etmektedir. Özellikle ülkemizde büyük yerleşim yerlerinde kentsel dönüşüm ile birlikte evlerin yıkım kararı alması ve bunun sonucunda oluşan taşımacılık hizmetleri ile kentsel dönüşüm hizmetleri yoğun bir şekilde gerçekleşmektedir. Firmamızın bünyesinde barınan her müşterimize depolama ihtiyaçları konusunda gerekli desteği tam anlamı ile sağlamaktayız. Ev Eşya depolama hizmetlerinde her zaman müşteri destekli çalışmaktayız.

EŞYA DEPOLAMADA LİDER FİRMAYIZ!

Ev eşyalarınızı güvenle depolayan Çolakoğlu nakliyat, eşyalarınızı sigortalı bir şekilde depolarında muhafaza etmektedir. Depolanan tüm eşyalar firmamızın profesyonel elemanları tarafından kaliteli malzemeler ile paketlenmektedir. Paketleme işlemleri hızlı bir şekilde yürüten firmamız tüm eşya depolama hizmetlerinde kaliteli ve sıfır malzeme kullanmaktadır. Bu yüzden hijyene özen veren müşterilerimizin ilk tercihi firmamız olmaktadır. Firmamız bu yönü ile daima müşteri kazanmıştır.

Çolakoğlu nakliyat ailesi olarak her zaman siz değerli iş ortaklarımıza kaliteli hizmetler sunacağız. Firmamızın kurumsal web adresi olan http://www.esyadepolamafirmasi.com adresinden Çolakoğlu nakliyatın yapmış olduğu tüm depolama hizmetleri ve depolarının resimlerini görebilirsiniz. Kaliteli ve güvenli taşıma hizmetlerinin tek adresi olduğumuzu unutmayın.

Depolama alanında başarılı olan şirketimizin İstanbul bölgesinde her iki yakada 5 adet deposu mevcuttur. Dilediğiniz zaman depolarımızı kontrol edebilir. Anahtar teslim sistemi ile çalıştığımız için anahtarınız ile rahat bir şekilde depolara giriş yapabilirsiniz. ***

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.