ADVERTORİAL
okuma süresi: 3 dak.

Tüm İşyerleri İçin Led Ekran Kullanımı

Tüm İşyerleri İçin Led Ekran Kullanımı

İç mekânda kullanılan led ekranlarda ise daha çok küçük ebatlarda modeller tercih edilirken bu ekranlarda satılan ürünlerin listesi ya da kampanyalar müşterilere aktarılabiliyor.

Yayın Tarihi: 24/05/17 15:51
okuma süresi: 3 dak.
Tüm İşyerleri İçin Led Ekran Kullanımı
A- A A+

İş hayatında reklam ve tanıtım çok büyük bir önem arz ederken led tabela bu sektörün en önemli ürünlerinden birisi olarak gösteriliyor.

Led Ekran

İşyerleri hangi sektörde hizmet veriyor olursa olsun kendi ismini müşteriye aktaran ve hangi sektörde hizmet verdiğini belirten tabelalara ihtiyaç duyuyor. Genel olarak tabelaların kalitesi ne kadar yüksek olursa müşteriler için o iş yerinin kalitesi de o kadar yüksek oluyor. Bu sebeple de iş yerlerinde her zaman en üst kalitede tanıtım tabelaları tercih ediliyor. Eski dönemlerde birkaç renkten oluşan tabelalar kullanılırken günümüzde led ekran teknolojisi tercih ediliyor. Bu sayede hem gündüz hem de gece ışıklandırma sayesinde çok uzaktan iş yeri fark edilebiliyor. Bu da iş yerleri için çok ciddi bir avantaj anlamına geliyor.

Led tabelalar genel olarak iş yerlerinde birkaç adet kullanılırken iç mekânda ayrı, dış mekânda ayrı ürünler tercih ediliyor. Bu doğrultuda dış mekânda iş yerinin giriş kapısının üzerinde yer alan büyük tabelalarda firmanın ismi en güzel şekilde yazılırken istenildiğinde firmanın logosu da led ekranlara ekleniyor. Led ekran fiyatları ekranların ebatlarına göre farklılık gösteriyor olsa da kişiler genellikle olabildiğince büyük ekranlar seçiyorlar. Böylece bu ekranları tercih eden işyerlerinin isimleri çok uzak mesafeden rahatlıkla görülebilirken diğer işyerlerine göre kısa sürede farklılık yaratıyor. Burada renk seçimi de tamamen müşterilere bırakılırken bazı firmalar en çok dikkat çekecek renkleri seçerken bazıları sattıkları ürünleri betimleyen renklere yöneliyorlar. İç mekânda kullanılan led ekranlarda ise daha çok küçük ebatlarda modeller tercih edilirken bu ekranlarda satılan ürünlerin listesi ya da kampanyalar müşterilere aktarılabiliyor.

Bu doğrultuda iş yerine giren kişilerin direkt olarak dikkatleri bu ekranlara kayarken ekranlardan sunulan kampanyaların ve fırsatların da müşteriler üzerinde son derece olumlu etkileri oluyor. Led ekran satışlarında kontrol panelinin kurulumu da yapılırken istenilen yazılar bu ekranlara aktarılabiliyor. Bu sayede iş yerleri sürekli olarak değişken olan kampanyaları dahi hiçbir ek ücret ödemeden müşterileri ile buluşturmuş oluyor.

Bu ürünleri satın almak isteyen kişiler son dönemde Fetih Led firmasını tercih ederken firmanın resmi internet sitesi olan http://ledekranistanbul.com/? adresine girerek rahatlıkla ürünleri inceleme fırsatı buluyorlar. Burada ürünler incelenirken kendileri için en uygun olan ürünleri de belirleyen kişiler sonrasında ebatlara karar vererek firmanın iletişim numaralarından siparişlerini veriyor. En kısa sürede gelen ekipler montaj işlemini yaptıktan sonra kullanıma başlayabiliyor. ---

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.