ADVERTORİAL
okuma süresi: 3 dak.

İnstagram Takipçi Satın Alma Hizmeti

İnstagram Takipçi Satın Alma Hizmeti

Günümüzde ilerleyiş gösteren teknoloji sayesinde daha birçok yeni iş kolu ve mesleği de bu açıdan gelişme gösterdi. Sosyal hesaplarda takipçi sayısı en fazla önem gösterilen konuların başında yer ediniyor.

Yayın Tarihi: 23/06/17 08:30
okuma süresi: 3 dak.
İnstagram Takipçi Satın Alma Hizmeti
A- A A+
Günümüzde ilerleyiş gösteren teknoloji sayesinde daha birçok yeni iş kolu ve mesleği de bu açıdan gelişme gösterdi. Sosyal hesaplarda takipçi sayısı en fazla önem gösterilen konuların başında yer ediniyor. İnstagram'da takipçi sayısı yükseltmenin püf noktaları bulunuyor. Nelere dikkat edilerek takipçi sayısı yükseleceği konusunda pek çok bilgi yer alıyor. Bunların başında takipçi hilesi başta geliyor. Çünkü bütçeye göre takipçi sayısı artıralacağı için bu sayede takipçilerin yükselişi sağlanmasına olanak sağlanıyor. İnstagram takipçi satın al işlemi ile takipçi sayınızı yükseltme imkanına sahip olabiliyorsunuz. İnstagram takipçi satan siteler arasında sizlere güvenilir adres olan http://takipcial.net önererek bu adres üzerinden bütçenize göre takipçinizi artırabilirsiniz.

Son zamanlarda giderek popülaritesi yükselten sosyal medya, akıllı telefonların hayatımıza girmesiyle beraber iyiden iyiye hayatımızın bir bölüm noktası haline büründü. Facebook, Twitter, İnstagram derken adeta insanlar sosyal medyayla yatar sosyal medyayla kalkar hale geldi. Son senelerin en popüler uygulaması tartışılmaz İnstagram. Özellikle ünlülerin bir hayli sık kullandığı resim ve video paylaşım alanı olan İnstagramın kullanıcı sayısı milyara ulaşmak üzere. Günlük fotoğraf paylaşımı ise on milyonları bile geçebiliyor. İnsanlar kendilerini takip edenlere bakarak ona göre bir yol çiziyor. Tam bu noktada kullanıcılar takipçilerinin sayısını azlığından şikayetçi olmaya başladı. Bu noktada devreye giren instagram takipçi artırma siteleri boy göstermeye başladı. İnstagram türk takipçi satın alarak bu platformda adınızdan söz ettirebilirsiniz.

İnstagramda takip etme sayısının bir kotası bulunuyor. Bu sayı en fazla 7500 olarak intagram tarafından belirginlik göstermiştir. Eğer bu rakamın üstünde kullanıcıyı takip etmek istiyorsanız uygulama size Hata: Daha fazla kişiyi takip edemezsiniz diye bir uyarı mesajı yayınlıyor. Bu kota İnstagram ilk kurulduğunda yoktu. Bu sebeple bu kotanın üstünde takip eden bir kullanıcı hesabına denk gelirseniz o hesabın çok eski bir hesap olduğunu anlayabilirsiniz. Takipçi sayısında ise uygulama bir kota koymuyor. Ancak Instagram tarafından bilgilendirilen duyuruya göre bir kullanıcı bir saat içinde en fazla 160 kullanıcıyı takip edebilme hakkına sahip. Bunlar instagramın içerisinde olan kullanım aşamaları arasında yer alıyor. +++

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.