ADVERTORİAL
okuma süresi: 4 dak.

İstanbul'da Ofis Açmanın En Ekonomik Yolu: Hazır Ofis

İstanbul'da Ofis Açmanın En Ekonomik Yolu: Hazır Ofis

Yüksek Adliye Kurulu, Girne Kaza Mahkemesi Kıdemli Yargıcı Füsun Cemaller'i, Lefke Kaza Mahkemesi Başkanlığı'na atadı.

Yayın Tarihi: 13/10/17 06:18
okuma süresi: 4 dak.
İstanbul'da Ofis Açmanın En Ekonomik Yolu: Hazır Ofis
A- A A+
İstanbul gibi büyük bir metropolde merkezi bir ofisin hele ki lüks plazalarda ofis kiralamanın maliyeti oldukça yüksek. Yurtdışında uzun yıllardır kullanılan farklı ofis anlayışları ve hizmetleri son zamanlarda ülkemizde de yaygınlaşmaya başladı. Hazır ofis kiralamak da günümüzde yüksek işyeri kiralarına yönelik bulunan çözümlerin başında geliyor.

Hazır Ofis Nedir?

Hazır ofis, tüm teknik ve mobilya donanımı hazır olan, sekreterya, telefon cevaplama, posta ve gönderi takibi, temizlik, bina yönetimi ve mutfak işlerinin profesyonel bina yönetim firmaları tarafından sağlandığı bir iş merkezinin çeşitli bölümler halinde firma ve kişilere kiralanmasıdır.

Büyük şehirlerde, özellikle de merkezi konumlarda emlak kiralarının artmasıyla işyeri kiraları da oldukça yükseldi. Bu sebeple hazır ofisler girişimcilerin imdadına yetişti. Hazır ofisler tüm bina yönetimini kiracıları adına yaparken çok daha düşük kira olanakları sağlamaya başladılar.

Üstelik bina yönetimi, elektrik, su, yakıt, internet gibi altyapı hizmetlerinin takibi ve yönetimini de girişimcilerin omuzlarından alarak asli işlerine odaklanmalarına imkan yarattı.

Klasik Ofise Göre Avantajları

Klasik bir ofis kiraladığınızda mutfak masrafları ve alışverişi, elektrik, su, doğalgaz, internet gibi birçok altyapı gideriyle de uğraşmanız gerekli. Telefon yanıtlama, postaların takibi için sekreter tutmanız zorunlu. Hazır ofisler tüm bu işleri sizin adınıza yaparken hem profesyonel bir bina yönetimine kavuşmanızı hem de bu tip maliyetlerde tasarruf edebilmenizi sağlıyor.

Tüm bunların yanı sıra yeni bir ofise taşındığınızda dekorasyon ve mobilya için oldukça yüklü bir sermaye ayrılması ve tadilat işleri için de zaman gerekiyor. Oysa hazır ofisler halihazırda tam donanımlı olarak sizi beklediğinden bir hazır ofise taşınmak istediğinizde tüm taşınma işleminiz aynı gün bile gerçekleşebiliyor.

Hazır ofisin klasik ofislere göre bir başka avantajı ise çok daha esnek imkanlara sahip olmanız. Klasik bir ofiste ofisinizi büyükmek istediğinizde başka bir adrese taşınmanız, telefonunuz yasal adresiniz değişmekte. Yeni başkan dekorasyon ve mobilya yatırımı yapmak zorundasınız. Çok daha uzun süreli kontratların altına girmek zorunda da olabilirsiniz. Oysa hazır ofislerde bulunduğunuz iş merkezi yeterli ise zaman içinde kiraladığınız alanı büyütüp küçültebilirsiniz. Bu işlemler sırasında adres değişikliği, telefon değişikliği ve mobilya dekorasyon gibi sorunlarla da uğraşmak zorunda kalmazsınız.

Birçok hazır ofis firması çok daha esnek ve farklı sürelerde kontrat imkanı sunduğundan ihtiyacınıza göre alacağınız hizmetleri belirleyebilir çok esnek koşul ve sürelerde kontrat yapma olanağına kavuşmuş olursunuz.

Tüm bu faydalarının yanı sıra hazır ofislerin en büyük yararlarından biri de prestijli plazalarda ihtiyacınız kadar ofis alanı kiralayabilme olanağına sahip olmanız. Plazalar genellikle belirli metrekarelerin altında ofis alanı kiralamıyor ve bu alanlar da çok daha küçük bir alana ihtiyaç duyan girişimciler için fazla olduğundan plazada küçük bir ofis kiralamak mümkün olamıyor. Hazır ofisler çok büyük plaza katlarını isteğinize göre 10 metrekarelik alanlar halinde bile kiralama imkanı sunarak daha küçük girişimcilere de prestijli ve konforlu bir iş adresi edinme imkanı sunuyor. +++

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.