ADVERTORİAL
okuma süresi: 3 dak.

Elektronik Sigara Tercihleri

Elektronik Sigara Tercihleri

Kişi sigarayı bırakmaya karar verirse ve bunun zorlu bir süreç olmasını istemiyorsa elektroniksigara aranan tercih olabilir. Elektronik sigaralar tamamen sigara yerine geçerek, kişiye aynı hazzı verebilir. Kişi sigarayı bırakmaya niyetlenip <a href="https://www.joyetech.info.tr/urun-kategori/elektronik-sigara/" target="_blank"><strong>elektronik sigara</strong></a>kullanmaya karar verdiğinde, alternatif bolluğu arasında bocalayabilir.

Yayın Tarihi: 22/11/17 03:00
okuma süresi: 3 dak.
Elektronik Sigara Tercihleri
A- A A+
Kişi sigarayı bırakmaya karar verirse ve bunun zorlu bir süreç olmasını istemiyorsa elektronik sigara aranan tercih olabilir. Elektronik sigaralar tamamen sigara yerine geçerek, kişiye aynı hazzı verebilir. Kişi sigarayı bırakmaya niyetlenip elektronik sigarakullanmaya karar verdiğinde, alternatif bolluğu arasında bocalayabilir.

Piyasada çeşit çeşit elektronik sigara mevcut. Karar vermeden önce bu sigaralar hakkında yeterli bilgi edinilmelidir. İnternet üzerinden bu bilgilere ulaşmak çok kolaydır ve eğer kullanıcı yorumları da okunursa büyük fayda sağlanabilir. Elektronik sigaraya yeni başlayacak olanlar kullanımı en basit olan modelleri tercih etmelidir. Detayı çok olan modellerde ayarlama da çok olacağı için yeni başlayan kullanıcılara sıkıcı gelebilir. Bu da kullanıcının vazgeçmesine ve sigaraya devam etmesine yol açabilir. İleri modeller daha sonraki aşamalarda kullanılmalıdır. Bu nedenle en uygunu en basit modellerdir. Sigarayı bırakmaya niyetlenen kişinin ilk başlarda nikotin ihtiyacını giderebilmesi için, elektronik sigarada belli miktarda nikotin de bulunması gerekir. Zaman içinde bu nikotin miktarını azaltma yoluna gidilebilir.

Sigarayı bırakacak olan kişinin daha önce nasıl bir içici olduğu önemlidir. Az, normal veya çok sigara kullanan insanın elektronik sigaraya geçişi de ona göre olacaktır. Eğer günde 10 adetten az sigara kullanan bir insansa, elektronik sigaraya geçişi de o kadar kolay olacaktır. Günde bir paketten fazla sigara tüketenler elektronik sigaradan yardım alarak, günlük kullandıkları sigara miktarını azaltabilirler. Elektronik sigaraların içinde zift ve katran bulunmadığı için insan sağlığına verdiği zarar yok denecek kadar azdır. Artık sigaradan zarar görmek istemeyenlere joyetechbirçok modeli ile yardımcı olacaktır.

Sigaradan elektronik geçişte e-likit seçimini iyi yapmak gerekir. Elektronik sigaraya geçerken kullanılan likitte bir miktar nikotin bulunmalıdır. Nikotin miktarı sigara tiryakiliğinin boyutuna göre ayarlanmalıdır. Çok yoğun bir tiryakilikten geçilecekse nikotin miktarı da yüksek olmalıdır. Bu ayarlama kişiye yeterli tatminin sağlanması için önemlidir. Elektronik sigara piyasasına çok başarılı ürünler sunan smokaliensigarayı aratmayacak olan cihazları ile aynı hazzı vermeyi amaçlamaktadır. Geçiş süreci kolay omayabilir ve bu süreç için en uygun cihazı seçmek çok önemlidir. ###

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.