ADVERTORİAL
okuma süresi: 4 dak.

Hizmet Alırken Eve Gelen Teknisyenin, Ustanın Güvenirliği ve Profesyonelliği

Hizmet Alırken Eve Gelen Teknisyenin, Ustanın Güvenirliği ve Profesyonelliği

Evlerinizdeki halı, kilim veya koltuklarınızı yıkatmak istediğiniz de tercih edeceğiniz firmanın <a href="https://www.chemdry.com.tr/ev/yerinde-hali-yikama/" target="_blank"><strong>yerinde halı yıkama hizmeti</strong></a> sunması veya eşyalarınızı evinizden alması sizler için avantaj sağlamaktadır. Ancak evinize aldığınız teknisyen ve ustanın güvenilir olmasından nasıl emin olabilirsiniz?

Yayın Tarihi: 22/11/17 01:19
okuma süresi: 4 dak.
Hizmet Alırken Eve Gelen Teknisyenin, Ustanın Güvenirliği ve Profesyonelliği
A- A A+
Evlerinizdeki halı, kilim veya koltuklarınızı yıkatmak istediğiniz de tercih edeceğiniz firmanın yerinde halı yıkama hizmeti sunması veya eşyalarınızı evinizden alması sizler için avantaj sağlamaktadır. Ancak evinize aldığınız teknisyen ve ustanın güvenilir olmasından nasıl emin olabilirsiniz?

Yerinde yıkama hizmetinde veya eşyalarınızı evinizden almaya gelen ekiplerin güvenilir ve profesyonel olduğu konusundan dikkat etmeniz gereken bazı hususlar vardır. Öncelikle eve gelen temizlik ekiplerinin bağlı bulunduğu firmanın piyasadaki marka değeri bilinmelidir. Bununla birlikte bu markanın uzun bir geçmişe sahip olması da ayrıca dikkat edilmesi gerekir. Bu yüzden tercih edeceğiniz firmanın sektörde bilinen ve çoğu insan tarafından tercih edilen bir firma olması gerekir.

Chem-DRY Güvenilir Ve Profesyonel Yıkama Hizmeti

Güvenilir bir yıkama firmasından bahsettiğimiz zaman akla ilk gelen firmaların başında Chem-DRY firması gelmektedir. Uluslar arası bir firma olma güvencesi ile uzun yıllardan beri yıkama sektöründe hizmet gösteren Chem-DRY firması, profesyonellik ve güvenilirlik anlayışı ile hizmetlerini sürdürmektedir.

Deneyimli ve bilgili ekipleri ile sizlere yerinde halı ve koltuk yıkama hizmetleri veren Chem-DRY firması, evlerinizdeki eşyaların temizliği kadar sizlerin güvenliğinizi de önemsemektedir. Sipariş yoluyla eşyalarınızın evinizden alınarak tesislerde yıkanması seçeneğinden farklı olarak yerinde yıkama hizmetinden de yararlanmak istiyorsanız, sizler için en doğru seçenek Chem-DRY firması olacaktır.

Daha Kuru ve Daha Temiz Yıkama Hizmeti

Chem-DRY firması, üstlendiği temizlik etkinliklerinde sizler için birbirinden avantajlı imkânlar sunmaktadır. Kendine patenli olan sıcak karbonatlı halı yıkama yöntemi ile diğer buharlı halı yıkama hizmetlerine oranla %80 daha az su kullanan Chem-DRY, bu sayede halılarınızın 1-2 saat içinde kurumasına olanak sağlamaktadır. Böylece 1-2 saat içinde kuruyan halılar, hiçbir şekilde mantar veya küf oluşumuna maruz kalmaz.

Bu yöntem ile birlikte kullanılan The Natural doğal solüsyonlar ile milyonlarca baloncuk oluşur ve oluşan bu baloncuklar halılarınızın en dip noktasına kadar etki eder. Buradaki bütün kiri ve pislik yüzeye çıktığında ise son teknoloji vakumlama araçları ile halılarınız, kir ve pislikten tamamen arındırılarak mükemmel bir temizlik sağlanılır.

Neden Chem-DRY Tercih Etmelisiniz?

  • Kullandığı özel yöntemler sayesinde bakteriler ve alerjenlerin %98'i yok edilir. Bu değer ulaşılabilen en yüksek temizlik başarısıdır.
  • Diğer halı yıkama yöntemleri halıların ömrünü kısaltırken, Chem-DRY kullandığı yöntemler ile halılarınızın daha uzun ömürlü olmasını sağlar.
  • Halılarınız ve koltuklarınız 1-2 saatte kuruduğundan, beklemek zorunda kalmazsınız.
  • Sağlığınıza zararlı kimyasallar değil, tamamen doğal yeşil çevre dostu solüsyonlar kullanır.
  • Profesyonel yıkama anlayışı ile her eşyaya uygun işlemler yapılır.
  • Müşteri memnuniyeti ve insan sağlığı her şeyden önde tutulur.

Görüldüğü gibi Chem-DRY firmasını tercih etmeniz için birçok geçerli sebep bulunmaktadır. Chem-DRY güvenirliği ve profesyonelliği hakkında detaylı bilgilere, resmi Chem-DRY internet adresi https://www.chemdry.com.tr/ üzerinden ulaşabilirsiniz. ---

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.