GÖNYELİ
okuma süresi: 1 dak.

Gönyeli'de yeni otobüs durakları hizmete girdi

Benli: "Kentin kimliği değişecek"

Gönyeli'de Gönyeli Belediyesi'nin öz kaynakları ile gerçekleştirilen Atatürk Caddesi Dönüşüm Projesi kapsamında yenilenen otobüs durakları hizmete girdi.

Yayın Tarihi: 16/03/14 12:55
okuma süresi: 1 dak.
Benli: "Kentin kimliği değişecek"
A- A A+

Gönyeli Belediyesi'nden verilen bilgiye göre, Vatandaşın yaşam standartları ve kentin kimliğini değiştirecek nitelikte olan otobüs durakları Atatürk Caddesi'nde uygulanan Dönüşüm Projesi ışığında üç bölgede konumlandırıldı.

İki tanesi Atatürk Caddesi'nde, diğeri ise Dr. Fazıl Küçük Bulvarı'nda bulunan 3 yeni otobüs durağı vatandaşların ve öğrencilerin daha rahat bir şekilde otobüs beklemeleri için tasarlandı.

Gönyeli Belediye Başkanı Ahmet Yalçın Benli ise konuyla ilgili yaptığı açıklamada Atatürk Caddesi Dönüşüm Projesi'nin kentin çevre düzenlemesini ileri bir noktaya taşıyacağını ve bu projeyle kentin kimliğinin değişeceğini ifade etti.


#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.