GÖNYELİ
okuma süresi: 2 dak.

Devrimci Genel İş ile belediye yönetimi arasında protokol imzalandı

Devrimci Genel İş ile belediye yönetimi arasında protokol imzalandı

2013-2014 yıllarını kapsayan Toplu İş Sözleşmeleri gereği (07.04.14 Tarihinde) Gönyeli Belediyesi'nde yetkili sendika Devrimci Genel İş ile belediye yönetimi arasında protokol imzalandı.

Yayın Tarihi: 13/04/14 12:35
okuma süresi: 2 dak.
Devrimci Genel İş ile belediye yönetimi arasında protokol imzalandı
A- A A+

Gönyeli Belediyesi'nden verilen bilgiye göre, Gönyeli Belediye Başkanı Ahmet Yalçın Benli açıklamasında, 2013-2014 Toplu İş Sözleşmesi gereği sendika ile mali konuların görüşüldüğünü belirterek kendileri için önemli olan iki konuyu görüştüklerini söyledi. Benli, bütçe dengelerinin korunmasının önemine dikkat çekerek, "Yakalanmış olan güçlü bütçe dengesinin korunması esastır" dedi. İkinci olarak ise Benli, imkânlar içerisinde çalışanların hakları ve huzurunun önemli olduğuna vurgu yaparak "çalışanın huzuru verimlilik için önemlidir" diye konuştu.

Devrimci Genel İş Sendikası Başkanı Hasan Felek ise "Toplu İş Sözleşmesi'nin ilgili maddesi gereğince yılsonu mali konuların tekrar görüşülmesi ve günün koşullarına göre yeniden düzenlenmesini bugün gerçekleştirdik. Bu vesile ile çalışanlarımızın hakları, gelen hayat pahalılığı ve enflasyon oranında olsun bir nebze korunabilmiştir" dedi. Felek, Gönyeli Belediye Başkanı Ahmet Benli ve meclis üyelerine de gösterdikleri hassasiyet nedeniyle teşekkür etti.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.