GÖNYELİ
okuma süresi: 3 dak.

"Gönyeli'de bisiklet hayata dâhil olacak"

"Gönyeli'de bisiklet hayata dâhil olacak"

Gönyeli Belediyesi'nden Bisiklet Federasyonu'nun 1000 Çocuğa 1000 Bisiklet kampanyasına destek geldi. Gönyeli Belediyesi, Gönyeli İlkokulu'na Bisiklet Federasyonu'nun1000 Çocuğa 1000 Bisiklet kampanyası çerçevesinde 16 bisiklet bağışladı.

Yayın Tarihi: 16/03/15 11:35
okuma süresi: 3 dak.
"Gönyeli'de bisiklet hayata dâhil olacak"
A- A A+

Benli: "Bisiklet yolları projesi Gönyeli için hazır"

Gönyeli Belediye Başkanı Ahmet Yalçın Benli, Bisiklet Federasyonu Başkanı Ekin Adademir geçtiğimiz gün Gönyeli İlkokulu'nu ziyaret ederek kampanya kapsamında bisikletleri okula teslim etti. Gönyeli Belediye Başkanı Ahmet Benli yaptığı açıklamada Bisiklet Federasyonu'nun kendilerini ziyaretinde 1000 Çocuğa 1000 Bisiklet Projesi'ni anlattıklarını ve kendilerini de projenin bir paydaşı olarak görmeye başladıklarını söyledi. Benli, Gönyeli'de uzunca bir süre önce köyden kente dönüşüm diye bir proje başlatmıştık. Bunu başardık, artık kimse Gönyeli'ye köy demiyor. Birçok mesafe alındı. Yeni hedeflerimiz çağdaşlaşma yolunda hedeflerdir. Çağdaş ülkelerde ne varsa bunları kentimizde yaşatmak istiyoruz. Baktığımızda bisikletin insan hayatına büyük ölçüde girdiğini görüyoruz. Bisiklet kültürünün gelişmesini istiyoruz. Gönyeli'de yakında birçok yere bisiklet park yeri standları konacak. İkinci bir çalışmamız kiralanabilen bisikletler konusu. Ayrıca, bunlara ek olarak bisiklet yolları projesi var. Bu projenin projelendirme aşamasını Gönyeli'de tamamladık. Belediye bulvarımızın olduğu cadde içerisinde bisiklet yolunun ilk uygulamaları başlatılacak. Gönyeli'de bisiklet hayata dâhil olmalıdır. Gönyeli İlkokulu'nda 16 bisiklet hediye ettik. Bu uygulamamız her yıl artarak devam edecek" dedi.

Adademir: "İlk katkıyı Gönyeli Belediyesi verdi"

Bisiklet Federasyonu Başkanı Ekin Adademir ise açıklamasında "bisiklet sürmeyi hem spor hem sosyal hem de ihtiyaç olarak görüyoruz. Ziyarette projemizi anlattığımızda başkanın da bu konu ile ilgili projeleri olduğunu öğrendik. Bisiklet yolları için çalışmaları olduğunu öğrendik ve mutlu olduk. Bu projeye ilk katkıyı Gönyeli Belediyesi verdi. Çocuklara bisiklet sevgisini alıştırmak istiyoruz. Benli'ye teşekkür ediyoruz. İnşallah bu bir örnek olur ve yayılarak ilerler" diye konuştu.

Gönyeli ilkokulu müdürü Rağıp Öztüccar, kampanya dâhilinde Gönyeli ilkokuluna yapılan bağışla ilgili "Bisiklet federasyonu girişimi ve Gönyeli Belediyesinin katkısı ile okulumuza kazandırılan bisikletler, çocuklarımızın kullanmasıyla anlam bulacaktır. Bisiklet sevgisinin ve bisiklet sürme alışkanlığının çocuklarımıza aşılanması için güzel bir adımdır, katkılarından dolayın Gönyeli Belediyesine ve Bisiklet Federasyonuna teşekkür ederim" dedi.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.