GÖNYELİ
okuma süresi: 1 dak.

Gönyeli'de gün çocuklarındı

Gönyeli'de gün çocuklarındı

Gönyeli Belediyesi Çocuk Şenliği dün akşam (27 Mayıs 2015) gerçekleştirildi. Etkinlikte çocuklar tarafından gösteriler sunuldu. Dün saat 18.30'da eski belediye hizmet binasından kortej yürüyüşü ile başlayan etkinlik Gönyeli Yalçın Park'ta devam etti.

Yayın Tarihi: 28/05/15 13:23
okuma süresi: 1 dak.
Gönyeli'de gün çocuklarındı
A- A A+

9. Çocuk Şenliği, Gönyeli İlkokulu, Gönyeli Fazıl Plümer Anaokulu, Golden Step Dance Studio, Ministry of Dance, The American Future College, Junior's Home, Minik Dahiler, Minik Yıldızlar, Neşe Yuvam, Nev Fitness ve Yedi Cüceleriş birliği ile gerçekleştirildi.

Gönyeli Belediye Başkanı Ahmet Yalçın Benli etkinlikte yaptığı konuşmada bu yıl dokuzuncusunu düzenledikleri Çocuk Festivali'ne katkı koyan tüm ekiplere teşekkür etti. Benli ayrıca, çocukların bu ülkenin geleceği olduğunu ifade ederek iyi bir şekilde yetiştirmenin boyunlarının borcu olduğunu kaydetti.

Uçurtma Şenliği Cumartesi Günü Gerçekleşecek

Bu yıl dördüncüsü düzenlenecek olan uçurtma şenliği 30 Mayıs Cumartesi saat 17.00'de Belediye Bulvarı'nda gerçekleşecek.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.