GÖNYELİ
okuma süresi: 4 dak.

Benli: "İleri hizmet kalitesi, daha temiz Gönyeli"

Benli: "İleri hizmet kalitesi, daha temiz Gönyeli"

Gönyeli'yi üç bölgeye ayrılarak yapılan temizlik seferberliği sonrasında yaklaşık 3 bin 52 boş arazinin temizlendiği, 1170 kamyon çöp ve moloz toplandığı açıklandı.

Yayın Tarihi: 09/09/15 10:39
okuma süresi: 4 dak.
Benli: "İleri hizmet kalitesi, daha temiz Gönyeli"
A- A A+

6 dozer, 6 kamyon, hidrolik çekirge araçları ve 50 kişilik ekiple yapılan temizlik çalışmalarında, 122 km yol ağı da süpürüldü.

Gönyeli'de "çağdaş kentin hizmet kalitesini artırmak" hedefiyle çok kapsamlı bir temizlik ve bakım yapıldı, 3 bin 52 boş arazi temizlendi, 1170 kamyon çöp ve moloz toplandı.

Gönyeli Belediye Başkanı Ahmet Yalçın Benli, "Hizmet kalitesi çok daha ilerlemiş, temiz Gönyeli" hedefi ile çalıştıklarını söyledi.

"Hiçbir kentimizde olmadığı kadar kapsamlı bir temizlik kampanyasına gerçekleştirdik, kentin genel bakımını tepeden tırnağa yaptık" diyen Ahmet Yalçın Benli, bu önemli çalışmaya emek veren belediye çalışanlarımı ile hizmet alımı yapılan özel sektördeki emekçilere teşekkür etti.

Gönyeli'de "Büyük bakım ve kapsamlı temizlik" seferberliğinin, rutin temizlik hizmetleriyle desteklenmeye devam ettiği de açıklandı.

Tüm yolların düzenli olarak süpürüldüğü kentte, çöp konteynerleri yıkandı, bahçe ve evsel atıklar toplandı.

"Köyden kente dönüşümü başaran ve altyapı yatırımlarını tamamlayan Gönyeli, çağdaş kentimizin hizmet kalitesini çok daha ileriye taşımaya devam edecektir" diyen Ahmet Yalçın Benli, bir belediyenin en temel görevinin 'temizlik' olduğu gerçeğini hiçbir zaman akıllarından çıkarmadıklarını söyledi.

Benli, tam teşekkülü 3 yeni çöp aracını Gönyeli'ye kazandırdıklarını ve yakında hizmete gireceklerini de sözlerine ekledi.

3 aylık çalışma

Gönyeli'de üç aylık kapsamlı temizlik ve bakım çalışmaları başarıyla tamamlandı.

Gönyeli Belediye Başkanı Ahmet Benli, "Ülkenin en temiz şehrini yaratmakta kararlı olduklarını" belirterek, bu yılki ilk kapsamlı temizlik kampanyalarının hizmet kalitesini daha da yukarıya taşıdığını belirtti.

Gönyeli'yi üç bölgeye ayrılarak yapılan temizlik seferberliği sonrasında yaklaşık 3 bin 52 boş arazinin temizlendiği, 1170 kamyon çöp ve moloz toplandığı açıklandı.

6 dozer, 6 kamyon, hidrolik çekirge araçları ve 50 kişilik ekiple yapılan temizlik çalışmalarında, 122 kilometre yol ağı da süpürüldü.

Temizlik çalışmaları boyunca çöp konteyneri yıkama aracı da görev yaptı.

'Temizlik olmazsa olmaz'

Gönyeli Belediye Başkanı Ahmet Benli, kente kanalizasyon, su, yol gibi çok önemli alt yapı yatırımları tamamladıklarını, "engelsiz kent" hedefine yoğunlaştıklarını, çarpık yapılaşmaya karşı tedbirleri daha da artıracaklarını anlatarak, "Tüm bunlar ne kadar önemli olursa olsun, klasik belediyeciliğin vazgeçilmezi olan temizliğin önemini biliyoruz" dedi.

"Temiz Kent" anlayışının olmazsa olmazları olduğunu anımsatan Ahmet Yalçın Benli, kent devriye sistemi ile Gönyeli'nin her noktasını sürekli gözlemlediklerini belirterek, "Çarpık yapılaşmanın önüne geçmek için kararlı adımlar atıyoruz. Henüz yeterli noktada değiliz, ancak bu bir kültürdür ve yurttaşla birlikte hareket ederek sonuç alabiliriz. Temizlik konusunda da beklentimiz, yaşadığımız her noktanın çok daha temiz olabilmesi için işbirliği yapmaktır. Gönyeli Belediyesi, ülkenin en temiz kentine sahip olmamamız için gerekli araç yatırımlarını yapmıştır. Hem kendi kadromuz, hem de hizmet alımları ile Gönyeli'yi temizliyoruz. Temizlemeye de devam edeceğiz. Yurttaşlarımız da temizlik seferberliğine katkı koyduğu anlamda, bu alanda sürdürülebilir bir başarıya ulaşacağımıza inanıyorum" dedi.

Benli, temizlik kampanyasıyla ilgili gelişmeleri yerinde inceleyerek, bilgi aldı.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.