GÖNYELİ
okuma süresi: 2 dak.

Gönyeli Okulları'nda yeni dönem başladı

Gönyeli Okulları'nda yeni dönem başladı

Gönyeli Belediyesi yeni ders yılının ilk gününde Gönyeli İlkokulu ve Gönyeli Fazıl Plümer Anaokulu'ndaki öğrenci ile öğretmenleri yalnız bırakmadı.

Yayın Tarihi: 15/09/15 15:58
okuma süresi: 2 dak.
Gönyeli Okulları'nda yeni dönem başladı
A- A A+

İlk ve orta dereceli okullarda yeni eğitim döneminin başlaması ile birlikte Gönyeli'de de ayrı bir heyecan yaşandı.
Gönyeli'de eğitim veren Gönyeli İlkokulu ve Gönyeli Fazıl Plümer Anaokulu yeni eğitim dönemine bugün (15 Eylül 2015) başladı.

Gönyeli Belediyesi yeni ders yılının ilk gününde öğrenci ve öğretmenleri yalnız bırakmadı.

Asbaşkan okullarda

Öğrenim yılının ilk zili okullarda çalarken Gönyeli İlkokulu ve Gönyeli Fazıl Plümer Anaokulu'nun ilk ziyaretçisi Gönyeli Belediyesi Asbaşkanı Soyer Kolozali oldu.

İki okulu da okul müdürleri ile birlikte gezen Soyer Kolozali, okulların yeni dönemi ve eksikleri hakkında bilgi aldı. Kolozali, "Gönyeli Fazıl Plümer Anaokulu ve Gönyeli İlkokulu, Gönyelimizin gözbebeğidir, onlara yardımcı olmak için elimizden geleni yapacağız" dedi.

Kolozali: "Öğretmenlere güvenimiz tam"

Kolozali okullara ziyaretinde yaptığı açıklamada, çocukların, 3 aylık tatil döneminden sonra yeni ders yılı ile birlikte asıl evleri olan okullarına geri döndüğünü ifade etti.

Gönyeli Belediyesi Asbaşkanı Soyer Kolozali, geleceğin emanet edileceği çocukların deneyimli eğitim kadrolarıyla başarılı bir ders yılı geçireceklerine inandığını da belirtti.

Kolozali, öğrencilere, ailelere, öğretmenlere ve okul yönetimi ile tüm eğitim camiasına yeni dönemde başarılar diledi.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.