GÖNYELİ
okuma süresi: 2 dak.

Domino's Pizza şimdi de Gönyeli'de

Domino's Pizza şimdi de Gönyeli'de

Kaner Şirketler Grubu'nun 2.nci franchise markası olan Domino's Pizza 2.nci şubesini Gönyeli'de açtı.

Yayın Tarihi: 05/11/15 07:52
okuma süresi: 2 dak.
Domino's Pizza şimdi de Gönyeli'de
A- A A+

Kıbrıs Postası

Kaner Şirketler Grubu'nun 2'nci franchise markası olan Domino's Pizza 2'nci şubesini Gönyeli'de açtı. 15 Eylül'den beri özellikle paket serviste hizmet veren Domino's Pizza Gönyeli şubesi, çok yakında hellimli pizza yanında salata ve yerli ürünlerden oluşan pizzalarıyla da hizmet verecek.

Kıbrıs Postası'na konuşan Domino's Pizza Operasyon Müdürü Eda Akdeniz, Domino's Pizza Gönyeli şubesinin daha çok paket servise hizmet ettiğini belirterek, Lefkoşa şubesinde devam eden kampanyaların Gönyeli şubesinde de geçerli olduğunu söyledi. Akdeniz, özellikle öğrencilerden yoğun talep olduğunu ifade ederek, "öğrenci kitlesinin hem cebine hem de damak zevkine hizmet veriyoruz" dedi.

Akdeniz şunları söyledi: "Özel günlere yönelik kampanyalarımız devam ediyor. Özellikle engelliler haftası, yeni yıl, sevgililer günü, anneler ve babalar gününde pizzalarımızda indirime gidiyoruz. Engelli vatandaşlarımıza yönelik sürdürdüğümüz yüzde 30 indirimimiz devam ediyor. Ayrıca, online siparişlerdeki yüzde 30 indirimimiz de sürüyor. Mağazamız sabah 11.00 akşam 23.00 arası hizmet veriyor. 3'üncü şubemizi Girne'de açmayı planlıyoruz, bunun için çalışmalarımız başladı. Denetimlerimiz sıklıkla devam ediyor. Son yapılan denetimlerde üretimhanemiz 5 üzerinden 5 aldı. Tüm müşterilerimizi mağazamıza bekliyoruz"

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.