DEĞİRMENLİK
okuma süresi: 3 dak.

Emiroğulları, kapı kapı gezerek projelerini halka anlatıyor

Emiroğulları, kapı kapı gezerek projelerini halka anlatıyor

Seçim çalışmalarına hız veren Demokrat Parti Ulusal Güçler Değirmenlik Belediye Başkan adayı Doğan Emiroğulları, Belediye Meclis Üyesi adayları ile birlikte Değirmenlik ve Belediyeye bağlı köyleri adım adım gezerek seçmenleri ile buluşmasını sürdürüyor.

Yayın Tarihi: 17/06/14 13:35
okuma süresi: 3 dak.
Emiroğulları, kapı kapı gezerek projelerini halka anlatıyor
A- A A+

Her gün sabahın ilk ışıklarında yola çıkan DP Ulusal Güçler Değirmenlik Belediye Başkan adayı Doğan Emiroğulları, Belediye Meclis Üyesi adayları ile birlikte esnaf ziyaretiyle başladığı güne ev ziyaretleriyle devam ediyor, projelerini vatandaşı ile paylaşıyor.

"MESARYA-AGRO VE EKO TURİZM İLE VATANDAŞIMIZ BÖLGEDEN GELİR SAĞLAYACAK"

Emiroğulları, en önemli projelerinin Mesarya-Agro ve Eko Turizm olduğuna dikkat çekerek; "Mesarya'nın üretken kimliğine en uygun olan tarımsal turizmle belde üreticimizi, hayvancımızı, kadınlarımızı ve gençlerimizi bölgeden gelir sağlayan işletmeciler yapacağız" dedi.

"YENİ DÖNEMDE TURİZM DEĞİRMENLİK'E ARTIK TEĞET GEÇMEYECEK"

Bölgenin kültür, tarih ve doğal zenginliklerini hem koruyacak, hem de bundan gelir elde edeceklerine dikkati çeken DP Ulusal Güçler Değirmenlik Belediye Başkan adayı Doğan Emiroğulları, böylelikle Ercan Havalimanına inen turistleri konuk edebileceklerini de belirtti.

Doğan Emiroğulları; "yapacağımız konaklama yerleri ile konuklarımız burada kalıp, çocukları ile bir ürünün hangi aşamalardan geçerek üretildiğini hem görecek, hem de bu süreçlere katılarak doğal, kültürel ve otantik yaşamın keyfini sürecekler. Bunun için turizm Değirmenliğe teğet geçmeyecek" şeklinde konuştu.

"MESARYA ALIŞ-VERİŞ MERKEZİ KURULACAK"

İkinci ve en önemli bir başka projelerinin de 'Mesarya alış-veriş merkezi'ni kurmak olduğunu söyleyen DP Ulusal Güçler Değirmenlik Belediye Başkan adayı Doğan Emiroğulları; "Eko ve Agro Turizm projelerimiz ile bağlantılı olarak Ercan kavşağı yakınlarına kuracağımız ürün toplama merkezinde, belde halkımızın ürettiği organik ürünler, zeytin, zeytinyağı, hellim, köy ekmeği, hamur işleri, ceviz, alıç ve karpuz macunları, hasır seleler ve çeşitli el sanatları bu alış veriş merkezinde satışa sunulacaktır" dedi.

İnsan Kaynakları, Gübre Dönüşüm Tesisi, Okul Öncesi Eğitim Merkezi, Kapsamlı Spor Kompleksi, Değirmenlik Kültür ve Sanat Evi, Meriç yürüyüş parkuru gibi projelerinde de söz eden Doğan Emiroğulları, köy halkının sıkıntı ve sorunlarını da dinleyerek, 29 Haziran'dan sonra bu sorunların hızlı bir şekilde çözüleceği sözünü verdi.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.