DEĞİRMENLİK
okuma süresi: 2 dak.

Gündüz, Değirmenlik İlkokulu kız voleybol takımını kabul etti

Gündüz, Değirmenlik İlkokulu kız voleybol takımını kabul etti

Başbakan Yardımcısı, Ekonomi, Turizm, Kültür ve Spor Bakanı Menteş Gündüz, İlkokullar arası kız voleybol şampiyonu olan Değirmenlik İlkokulu öğrencilerini kabul etti.

Yayın Tarihi: 09/06/15 14:52
okuma süresi: 2 dak.
Gündüz, Değirmenlik İlkokulu kız voleybol takımını kabul etti
A- A A+

Okul Müdürü Mehmet Malek ve Beden Öğretmeni Şevket Şafakoğulları ile birlikte Başbakan Yardımcısı Gündüz'e nezaket ziyaretinde bulunan şampiyon öğrenciler hem kendilerini tanıttılar, hem de başarı öykülerini anlattılar.

Ziyaret sırasında bir konuşma yapan okul müdürü Mehmet Malek öğrencilerinin iki yıldır voleybol dalında şampiyon olduklarını ve geçtiğimiz yıl Malatya'da, bu yılda Isparta'da ülkemizi başarı ile temsil ettiklerini söyledi.

Malek, çocukların gönüllülük esasına dayanarak yürütmüş oldukları bu spor dalında ailelerin ve belediye başkanlarının da katkısının büyük olduğunu belitti.

GÜNDÜZ

Başbakan Yardımcısı Menteş Gündüz ise konuşmasında Değirmenlik İlkokulu öğrencilerinin göstermiş oldukları bu başarı sonucunda kendilerini tebrik ederken, bu başarıların devamını diledi.

Gündüz, bu yaşlarda sporla uğraşan gençlerin ilerki hayatlarında da başarılı olduğunu belirterek, gerek sağlık açısından, gerekse mental açıdan spor yapmanın önemine vurgu yaptı.

Gündüz, çocuklara kendilerine olan öz güvenlerini hiç bir zaman yitirmemelerini de söyleyerek her zaman başarılı olmak için çalışmalarını istedi.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.