ADVERTORİAL
okuma süresi: 3 dak.

Yanı Başınızda Neler Olup Bitiyor İlk Siz Öğrenin

Yanı Başınızda Neler Olup Bitiyor İlk Siz Öğrenin

Teknolojinin gelişmesi ile birlikte insan hayatında da bir takım değişiklikler meydana geldi. Eskiden televizyonda yayınlanan ana haber bültenlerini kaçırmayan dedelerinizi, babanızı, büyüklerinizi hatırlarsınız.

Yayın Tarihi: 07/04/17 12:58
okuma süresi: 3 dak.
Yanı Başınızda Neler Olup Bitiyor İlk Siz Öğrenin
A- A A+
Teknolojinin gelişmesi ile birlikte insan hayatında da bir takım değişiklikler meydana geldi. Eskiden televizyonda yayınlanan ana haber bültenlerini kaçırmayan dedelerinizi, babanızı, büyüklerinizi hatırlarsınız. Değişen dünya ile birlikte televizyonda akşamları yayınlanan ana haber bültenlerinin yerini çok sayıda olan gazeteler almıştır. Gazeteleri alıp okuyan kesim her ne kadar kısıtlı olsa da, insanlar haber bültenlerinden daha çok gazeteleri elden ele dolaştırarak dünya ve de ülke gündemini takip etmeye çalışmıştır.

Gazete haberciliğinde de bir gün önceki ülke ve de dünya gündemine ilişkin haberler sabah erken saatlerde basılır ve bir gün önce olan olaylardan halkın bir sonra haberi olurdu. Ülkede meydana gelen en son dakika haberler manşeti doğal olarak çok da yerli yerinde kullanılan bir terim değil idi. Ankara'da meydana gelen bir olaydan İstanbul'daki bir gazete okuyucusunun çok sonradan haberi oluyordu. Ya günlük gazete alıp okuyabilecek ekonomik yeterliliğe sahip bir okuyucu olayı bir gün sonra gazeten öğrenebiliyordu ya da dışarıda herhangi birisinden tesadüfen alıp okuduğu bir gazete sayesine olayın üzerinden günler geçtikten sonra insanların haberi oluyordu. Artık gelişen teknoloji sayesinde bir olaydan haberdar olmak için biçilen süre gün değil, saat değil, dakika ve de saniyeler ile ölçülmektedir.

İnternet Sayesinde Tüm Haber Siteleri Elinizin Altında

İnternetin hayatımıza girmesi ile birlikte çok şey değişti. Bunlardan birisi de haberleşme hızı. Eskiden günler sonra haberiniz olan bir olaydan, artık dakikalar hatta saniyeler sona haberdar olabilme şansına sahipsiniz. Nasıl mı? Tabi ki, bu haber sitesi sayesinde. İnternet ortamında hizmet veren bu haber sitesi sayesinde tüm haberlerden önce sizin haberiniz olacak. Sadece televizyonda yayınlanan haber değil, gazetelerden haberler de artık tek bir adreste toplandı. İnternet sayesinde artık haberleşme her zamankinden daha da kolay. Bu haber sitesine giriş yaparak hem televizyonda yayınlanan tüm haberlere hem de tüm gazete haberlerine ulaşabilirsiniz.

İstediğiniz Her Konuda Ki Haberi Burada Bulabilirsiniz

Merak ettiğiniz tüm konuları içinde barındıran bu haber sitesi artık hizmetinizde. Sadece televizyon haberlerine değil, tüm gazete haberlerine de bu adresten ulaşabilmek için sadece yapmanız gereken haber sitesini ziyaret etmek. Aklınıza gelebilecek tüm konular bu haber sitesinde. Son dakika spor haberleri de bu sitede, en son transferlerde, gündeme bomba gibi düşen siyasi gelişmelerde... Kısacası aradığınız tüm geçmiş haberler ve de sıcak gündeme ilişkin dünyada ve de Türkiye'de yaşanan her şey bu haber sitesinde. +++

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.