Anastasiadis yaklaşık 30 şirketle Bahreyn'e gidiyor
Rum Yönetimi Başkanı Nikos Anastasiadis'in müteşebbis ilişkileri geliştirmek ve ülkeye yatırımların çekilmesi için yaklaşık 30 şirketle birlikte Bahreyn'e gideceği haber verildi.
Alithia gazetesi Anastasiadis ile heyetin, 27-29 Ocak tarihlerinde gerçekleştirilecek ziyaret çerçevesinde, Bahreyn Odası'nda müteşebbis formuna katılacağını ve Anastasiadis'in burada bir konuşma yapacağını yazdı.
Habere göre Rum Ticaret ve Sanayi Odası (KEVE) Genel Sekreteri Marios Çakkis şimdiye kadar 27 şirketin heyete katılmaya ilgi gösterdiğini belirterek, ziyaret kapsamında yatırımcıları Güney Kıbrıs'a çekmeye, var olan projeler, özelleştirmeler ve enerjiyle ilgili konularda bilgi vermeye çalışacaklarını söyledi.
Çakkis, Bahreyn'e gitmeye ilgi gösterenler arasında bankalar, müteahhit şirketler, avukatlık büroları, denetim firmaları, sanayi şirketleri ve diğer şirketlerin bulunduğunu kaydetti.
Yorumlar
Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.