9 Ağustos, Salı
£
21.68
€
18.29
$
17.94
10 saat önce | Kıbrıs Türk Belediyeler Birliği Başkanı Mahmut Özçınar, en ucuz belediyenin şu an Güzelyurt Belediyesi olduğuna değinerek, vatandaşın cebine fazla ...
49 dakika önce | Cezayir Dışişleri Bakanlığı, Libya’nın yaklaşık 4 yıldır boş olan Cezayir Büyükelçiliği görevine Salih Muhammed Bekda’yı atadığını duyurdu.
52 dakika önce | Almanya'da 2023 için referans enerji fiyatları beş gün içinde dördüncü kez rekor kırarak megavat saat başına 414 Euro'ya yükseldi.
1 saat önce | ABD'nin Irak Büyükelçiliği, Irak Kürt Bölgesel Yönetimi (IKBY) hükümetine karşı düzenlenen gösterilerde, gazeteci ve aktivistlerin gözaltına alınmasından endişe duyduklarını belirtti.
1 saat önce | Küba'nın Matanzas kentinde ham petrol depolama tesisinde yıldırım düşmesi sonucu çıkan yangın devam ederken, 1 yakıt tankında daha patlama meydana geldi. Patlamada 3 kişi yaralandı.
1 saat önce | Avrupa’nın güneyindeki ve Akdeniz bölgesindeki ülkelerin gizlice Rus petrolünü satın aldığı ve böylelikle Rus petrolüne olan talebi güçlendirerek Kuzey Avrupa ülkelerindeki alımları azalttığı belirtildi.
1 saat önce | Grease filminde sesi ve güzelliğiyle 70'lerin en büyük pop yıldızlarından biri olan Avustralyalı şarkıcı Olivia Newton-John 73 yaşında yaşamını yitirdi.
1 saat önce | Londra'daki Horniman Müzesi, 19. yüzyılda Benin Krallığı'ndan yağmalanan 72 tarihi eseri Nijerya'ya iade etmeyi kabul etti.
1 saat önce | İsrail ile Gazze'deki İslami Cihad arasında dün varılan ateşkesin ardından bugün dükkanlar, bazı özel ve kamu kurumları, bankalar ve eğitim kurumları yeniden çalışmaya başladı.
1 saat önce | Şili'deki Atacama Çölü'nde yer alan bakır madeninin yakınında ortaya çıkan obruk genişliyor.
1 saat önce | ABD Savunma Bakan Yardımcısı Colin Kahl, ülkesinin Tayvan’ın bağımsızlığa yönelik eylemlerine destek vermediğini belirtti.
2 saat önce | İtalya 1. Futbol Ligi (Serie A) ekiplerinden Inter, Şilili yıldız futbolcusu Alexis Sanchez ile yollarını ayırdığını duyurdu.
2 saat önce | Afganistan'ın başkenti Kabil'de son günlerde muharrem ayı anmaları dolayısıyla bir araya gelen Şiilere yönelik DEAŞ saldırılarının ardından şehrin çoğu bölgesinde GSM şirketleri olası saldırıları önleme gerekçesiyle hizmetlerini durdurdu.
2 saat önce | Rusya Dışişleri Bakanlığı, Rusya ve ABD arasında imzalanan Yeni Stratejik Silahların Azaltılması Anlaşması (Yeni START) kapsamına giren unsurlarını geçici olarak denetime kapattığını bildirdi.
2 saat önce | Galatasaray Kulübü, İngiltere temsilcisi Arsenal'den Uruguaylı orta saha oyuncusu Lucas Torreira ile 4 yıllığına anlaşıldığını duyurdu. Galatasaray Kulübü, son olarak İtalya'nın Napoli takımında forma giyen Belçikalı forvet Dries Mertens ile 1+1 yıllık anlaşma sağlandığını açıkladı.
2 saat önce | ABD Dışişleri Bakanı Antony J. Blinken, ABD ordusunun envanterinden Ukrayna'ya verilmek üzere 1 milyar dolarlık silah ve mühimmatın ayrıldığını açıkladı.