Vadili’de bal üretim evinde yangın: Eşyalar zarar gördü
Vadili’de bal üretimi için kullanılan kerpiç evde henüz tespit edilemeyen bir sebeple yangın çıktı. Yangında, bal üretiminde kullanılan çeşitli eşyalar ile ambarın asma tavanı ve mertekleri zarar gördü.
Vadili’de bal üretimi için kullanılan kerpiç evde henüz tespit edilemeyen bir sebeple yangın çıktı.
Polis Basın Subaylığı’ndan verilen bilgiye göre, 17 Ağustos 2026 tarihinde saat 21.00 sıralarında Vadili’de bir şahsa ait, bal üretiminde kullanılan kerpiç evde yangın meydana geldi.
Yangın, Polis İtfaiye ve Mesarya Belediyesi ekiplerinin müdahalesiyle kontrol altına alınarak söndürüldü.
Yangın sonucunda, bal üretiminde kullanılan çeşitli eşyalar ile ambarın asma tavanı ve mertekleri yanarak zarar gördü.
Yangının çıkış sebebi henüz tespit edilemezken, olayla ilgili soruşturma devam ediyor.
Yorumlar
Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.