Nijeryalı şef 100 saat yemek yaparak Guinness Rekorlar Kitabı'na girdi

Nijeryalı şef Hilda Bassey Effiong, 100 saat boyunca yemek pişirerek Guinness Rekorlar Kitabı'na girdi.

Halk arasında "Hilda Baci" olarak bilinen 27 yaşındaki Effiong, ülkenin Lagos şehrinde 12 Mayıs Cuma başladığı yemek pişirme maratonunu 100 saat sürdürerek yeni bir rekor kırdı.
Guinness Rekorlar Kitabı'na giren Effiong, Hintli şef Lata Tondon'un 2019'da 87 saat 45 dakika boyunca yemek pişirerek kırdığı rekoru da geride bırakmış oldu.
Yorumlar
Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.