Cumhurbaşkanı Eroğlu Katar Emiri ve Azarbeycan Dışişleri Bakanı ile görüştü
Cumhurbaşkanı Derviş Eroğlu, Katar Emiri Sheikh Tamim bin Hamad Al-Thani ve Azerbaycan Dışişleri Bakanı Elmar Maharramoglu Mammadyarov ile görüştü.
Cumhurbaşkanı Derviş Eroğlu, Katar Temsilciliği'nde Katar Emiri Sheikh Tamim bin Hamad Al-Thani, Türkevi'nde de Azarbaycan Dışişleri Bakanı Elmar Maharramoglu Mammadyarov ile biraraya geldi.
Görüşmelerde, basına açıklama yapılmadı sadece görüntü alma imkanı sağlandı.
Görüşmelerin ardından Cumhurbaşkanı Derviş Eroğlu, TC Daimi Temsilciliği'nin Türkiye Cumhurbaşkanı Abdullah Gül onuruna verdiği resepsiyona katıldı.
TAK
Yorumlar
Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.