KTSO Yaşam Boyu Eğitim Merkezi "Müzakere Teknikleri Eğitimi" düzenledi
Eğitim, 8 Şubat Cumartesi günü 09:00 17:00 saatleri arası Kıbrıs Türk Sanayi Odası'nda gerçekleştirilmiştir.
Lipa Consultancy Ltd'den eğitmen ve danışman Memduh Erişmen tarafından verilen ve KKTC'de faaliyet gösteren şirketlerin ihtiyaçlarına yönelik olarak hazırlanmış bu eğitim neticesinde katılımcılara temel müzakere becerileri, müzakere kavramının yanı sıra farklı stratejileri nasıl kullanacaklarını, müzakere sürecinde alınan farklı pozisyonlar ve bunların üstesinden gelme biçimlerini, taviz verirken nasıl bir yaklaşım izlenmesi gerektiği gibi temel bilgileri uygulamalı örnekler ile birlikte anlatılmıştır.
Bu eğitim sonucunda katılımcılar; müzakere kavramı, müzakerede strateji ve tarz, kazan/kazan kazan/kaybet, oyun teorisi, ikili ilgi modeli ve tarz (stil) çeşitleri, müzakere süreci, müzakere esnasında alınan pozisyonlar, soru çeşitleri, temel taktikler, müzakerelerde hatalar, müzakere sendromları ve zorlayıcı taktikler konularında bilgi sahibi oldular.
Eğitime, İntergaz Ltd, İsomer Ltd, Aladağ Büroteknik, Con Trd. Ltd, Ektam Kıbrıs Ltd, Karsal Ltd ve Lanor Ltd yetkilileri ve konu ile ilgili personeller katılmıştır.
Eğitim sonunda katılımcılara Milli Eğitim Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından onaylı sertifika verilmiştir.
Yorumlar
Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.