Girne-Taşucu feribot seferlerine başlandı
Girne ile Türkiye Taşucu Limanı arasında yapılan feribot seferleri, denizlerdeki hava şartlarının düzelmesiyle yeniden başladı.
Yetkililerden alınan bilgiye göre, 4 gün önce fırtına nedeniyle iptal edilen Taşucu-Girne arasındaki yolcu ve yük taşımacılığı, havaların normale dönmesiyle yeniden başladı.
Denizlerdeki olumsuz hava koşullarının normale döndüğünü belirten yetkililer, şu an için seferlerin seyrini etkileyecek herhangi bir durumun olmadığını bildirdi.
Yorumlar
Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.