İÇ HABERLER
okuma süresi: 3 dak.

Elektrik Mühendisleri, geleneksel EMO Yeni Yıl Kokteyli'nde bir araya geldi

Elektrik Mühendisleri, geleneksel EMO Yeni Yıl Kokteyli'nde bir araya geldi

Elektrik Mühendisleri, geleneksel EMO Yeni Yıl Kokteyli'nde bir araya geldi

Yayın Tarihi: 10/01/15 15:56
okuma süresi: 3 dak.
Elektrik Mühendisleri, geleneksel EMO Yeni Yıl Kokteyli'nde bir araya geldi
A- A A+

Girgen, "Ön İzin Gururumuzdur"

KKTC Meclis Başkanı ve Cumhurbaşkanı Adayı Dr. Sibel Siber; Başbakan Özkan Yorgancıoğlu ve 2'nci Cumhurbaşkanı Mehmet Ali Talat'ın da katıldığı Elektrik Mühendisleri Odası Geleneksel Yeni yıl Kokteyli'nde konuşan Oda Başkanı Mert Girgen, "Odamız ön izin çalışmalarını gururla yapmaktadır" dedi

Kıbrıs Türk Mühendis ve Mimar Odaları Birliği'ne (KTMMOB) odalardan biri olan Elektrik Mühendisleri Odası'nın (EMO) geleneksel olarak düzenlediği EMO Yeni Yıl Kokteyli, hava sıcaklığının sıfırın altına düştüğü 9 Ocak 2015, Cuma akşamı gerçekleşti.

Elektrik mühendisi, eşleri ve konuklardan oluşan 200'ye yakın kişinin katıldığı EMO Geleneksel Yeni Yıl Kokteyli, dışarıdaki dondurucu soğuğa rağmen sıcak bir atmosferde gerçekleşti.

Gecenin konukları arasında KKTC Meclis Başkanı ve Cumhurbaşkanı Adayı Dr. Sibel Siber; Başbakan Özkan Yorgancıoğlu ve ayni zamanda EMO Üyesi olan 2'nci Cumhurbaşkanı Mehmet Ali Talat ile birlikte KTMMOB Başkanı Ahmet Hüdaoğlu da yer aldı.

Enerjinin Önemi

"Enerjinin sadece ülkemizde değil, tüm dünyada önemi artmaktadır" diyen Başbakan Özkan Yorgancıoğlu; sağlıklı, mutlu ve başarılarla geçmesini dilediği 2015 yılında enerji konusunda yeni yatırımların olmasını da diledi.

Çözüm Temennisi

"Şu an mümkün mü? Ancak dilemek mümkündür" diyen 2'nci Cumhurbaşkanı Mehmet Ali Talat, 2015 yılının Kıbrıs'ta çözüme, barışa ulaşma yılı olması temennisinde bulundu. Talat, ayrıca yeni yılın geçmiş yıla göre her açıdan daha güzel geçmesini de diledi.

Topluma Fayda

Mühendisliğin verilen hizmet ile topluma hizmet etmek olduğunu vurgulayan KTMMOB Başkanı Ahmet Hüdaoğlu, "Mühendislik sorumluluktur. 2015 yılında mühendislerimizin topluma çok daha fayda sağlayacağı bir yıl olmasını dilerim" şeklinde konuştu.

Ön İzin

Konuşmasına yakın geçmişte kaybettiğimiz KTMMOB eski Başkanı Ahmet Ulaş'ı anarak başlayan EMO Oda Başkanı Mert Girgen, eğitim faaliyetlerine verilen önem ve Türkiye EMO ile var olan yakın ilişkiye dikkat çekti.

EMO Laboratuvarı'nın daha iyi duruma yükseltildiğini vurgulayan Girgen, "Ticaret Dairesi ile birlikte ön izin çalışmalarını da yürütmekteyiz. Odamız bu ön izin çalışmalarını gururla yapmaktadır. Hükümetimizin bu konuda bizlere duyduğu güvene teşekkür ederiz. Bu göreve layık olmak için gerekeni yapmaya devam edeceğiz" dedi ve 2015 yılından sağlık, mutluluk ve başarı diledi.

(AHA)

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.