Dürüst: "Eğitim alanında gerçekleştirilecek organizasyonlara katkı koymaya hazırım"
TC Eğitim Yönetimi Uzmanları Derneği Başkanı Adem Çilek ve KKTC Teknik Öğretmenler Derneği Başkanı Ahmet Arslan beraberlerindeki heyet ile birlikte Milli Eğitim Bakanı Kemal Dürüst'ü ziyaret ettiler.
EYUD Başkanı Adem Çilek, geçtiğimiz gün Acapulco Otel'de KKTC Teknik Öğretmenler Derneği işbirliği ile düzenlenen EYFOR 6 Eğitim Yönetimi Formuna Bakan Dürüst'ün katılımından dolayı büyük memnuniyet duyduklarını, EYFOR 7'yi önümüzdeki sene KKTC'de yapmak istediklerini belirterek derneklerinin faaliyetleri ile ilgili bilgileri aktardı.
Milli Eğitim Bakanı Kemal Dürüst, Eğitim Yönetimi Formu'nun ülkemiz açısından son derece önemli bir organizasyon olduğunu,eğitim alanında gerçekleştirilecek organizasyonlara katkı koymaya hazır olduklarını söyledi.
Yorumlar
Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.