İÇ HABERLER
okuma süresi: 1 dak.

Ankara'ya Büyükelçi atama krizi sürüyor

Ankara'ya Büyükelçi atama krizi sürüyor

<P>KKTC Cumhurbaşkanlığı Sözcüsü Hasan Erçakıca, Ankara Büyükelçisi'nin atanması konusunda istişare yetersizliği bulunduğunu söyledi.</P> <P> </P>

Yayın Tarihi: 03/12/08 19:28
okuma süresi: 1 dak.
Ankara'ya Büyükelçi atama krizi sürüyor
A- A A+

Erçakıca, bugün düzenlediği haftalık basın brifinginde bir soru üzerine, Ankara Büyükelçisi'nin atanması konusunda istişare yetersizliği bulunduğunu, hükümetin bu eksikliği gidermesini beklediklerini belirtti.

KKTC'nin tek büyükelçiliği konumundaki Ankara Büyükelçiliği, Tamer Gazioğlu'nun emekliye çıkmasıyla boşalmış, yeni atama konusunda da Cumhurbaşkanlığı ile Dışişleri Bakanlığı arasında sorun yaşandığı belirtilmiş, Cumhurbaşkanı Mehmet Ali Talat, kendisine danışmadan atama yaptığı gerekçesi ile Dışişleri Bakanlığının listesini onaylamamıştı.


#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.