İÇ HABERLER
okuma süresi: 2 dak.

"Bir Kalem, Bir Silgi" Projesi devam ediyor

"Bir Kalem, Bir Silgi" Projesi devam ediyor

Girne Amerikan Üniversitesi (GAÜ) okular grubuna bağlı Amerikan Kolej öğrencilerinin görev aldığı "Bir Kalem, Bir Silgi" başlıklı sosyal sorumluluk projesi devam ediyor.

Yayın Tarihi: 03/02/16 13:17
okuma süresi: 2 dak.
"Bir Kalem, Bir Silgi" Projesi devam ediyor
A- A A+

GAÜ Okullar Grubu Başkanı Yard. Doç. Dr. Ferdiye Ersoy, Amerikan Kolej öğrencilerinin Türk Dili ve Edebiyatı Öğretmeni Hüseyin Onan önderliğinde başlattıkları "Bir Kalem Bir Silgi"projesini yerinde inceleyerek öğretmen ve öğrencilerden bilgi aldı.

Özverili ve örnek bir çalışma

Ersoy, Amerikan Kolej öğrencileri ve öğretmenleri Hüseyin Onan'ın gösterdiği özverili çalışmanın örnek bir davranış olduğunu belirterek "Kendilerini tebrik ediyorum, okullar sadece bilgi aktarılan bir kurum değildir" dedi.

Projeyle ilgili olarak bir değerlendirme yapan Yard. Doç Dr. Ferdiye Ersoy, şunları kaydetti:

"Okulların öncelikleri arasında öğrencilerin yakın çevrelerine, yaşadıklarıülke ve yakın coğrafyada bulunan ülkelerdeki olaylarla ilgili farkındalık ve duyarlılık geliştirmelerine katkıda bulunmak çok önemlidir. Böylece, onları geleceğin sorumluluk sahibi bireyleri olarak yetiştirmek mümkün olabilmektedir. Uygulanan proje, her bakımdan önemli bir örnektir, bu ekipte görev alan herkese verdikleri emekten dolayı teşekkür ederim"

Projeyle ilgili olarak bilgi veren Hüseyin Onan da "Bir Kalem Bir Silgi"projesiyle Karpaz, Doğu ve Güney DoğuAnadolu gibi bölgelerdebaşta kırtasiye malzeleri olmak üzere, kitap ve giyecek ihtiyacı olan okullar için çalışma başlattıklarını;öğrencilerin duyarlılığıyla toplanan tüm malzemelerinihtiyaçduyulan bölgelere yollanacağını vurguladı.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.