Arsenal'in yıldızı Mesut Özil'in nişanlısı, ilk yatırımını Kıbrıs'a yaptı!
Arsenal'in yıldız oyuncusu Mesut Özil'in nişanlısı Amine Gülşe, abisi Şahan ile Girne'de ortak villa aldı.
İngiltere'nin Arsenal takımında oynayan Mesut Özil, 2014 Türkiye Güzeli Amine Gülşe ile nişanlanmıştı. Amine Gülşe, abisi Şahan ile ortak 475 bin Euro'ya (2 milyon 375 bin lira) ödeyerek Kıbrıs Girne'de havuzlu lüks bir villanın sahibi oldu. İlk garimenkulünü alan Amine Gülşe, evi yatırım amaçlı kullanacak.
"AŞK İÇİN HER ŞEYE DEĞER!"
Amine Gülşe'ye geçtiğimiz günlerde verdiği bir röportajda sevgilisi Mesut Özil'in İngiltere'de olması hatırlatılarak "Mesafeler sorun olmuyor mu?" diye sorulmuştu. Amine Gülşe de "Aşk için her şeye değer!" demişti.
Yorumlar
Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.