Ek mesai eylemi Ercan'da başladı: Havalimanı'nda kaos var!
Hava Trafik Kontrolörleri Sendikası'nın ek mesai eylemi nedeniyle Ercan Havalimanı'nda kaos yaşanıyor.
Kıbrıs Postası
Yaşanan ekonomik kriz nedeniyle hükümetle sürdürülen ek mesai görüşmelerinden sonuç alınmaması üzerine bugün saat 19.00'dan itibaren ek mesai yapmama kararı alan Hava Trafik Kontrolörleri Sendikası'nın eylemi Ercan Havalimanı'nı adeta kilitledi.
Hizmetlerin aksaması nedeniyle uzun kuyrukların oluştuğu dikkat çekerken, duruma tepki gösteren yolcuların sorunun bir an önce çözümlenmesi yönünde tepkilerini dile getirdikleri öğrenildi.
Hizmetlerin durma noktasına geldiği Ercan'daki eylemin yarın sabah 08.00'e kadar süreceği ve giden uçaklardan 17, gelen uçaklardan ise 18'inin etkileneceği öğrenildi.
Yorumlar
Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.