İÇ HABERLER
okuma süresi: 2 dak.

Binboğa Yem Fabrikası: "Bugünden itibaren indirime gideceğiz..."

Binboğa Yem Fabrikası: "Bugünden itibaren indirime gideceğiz..."

Binboğa Yem Fabrikası bugünden itibaren yem fiyatlarında indirime gideceğini açıkladı.

Yayın Tarihi: 01/10/18 09:29
okuma süresi: 2 dak.
Binboğa Yem Fabrikası: "Bugünden itibaren indirime gideceğiz..."
A- A A+
Bimboğa Yem Fabrikası konu ile ilgili şöyle bir açıklama yaptı:

"Binboğa Yem Fabrikası olarak ülkemizin içinde bulunduğu ekonomik krizin; hayvancılık alanında faaliyet gösteren tüm vatandaşlarımızın hangi zor şartlarda hayvancılık yapmış olduklarınında bilincindeyiz.

Uzman kişiler ve Hayvancılık Dairesi'nin de özverili çalışmalarıyla birlikte Yönetim Kurulumuz kur riskini şirket olarak üstlenerek, Karma Hayvan Yeminde indirime gitmiştir.

Kooperatifimizin asli görevi olan Kıbrıs Türk Hayvancısının yanında ve herzaman yardımcısı olacağımızı, Binboğa Yem Fabrikası olarak zor zamanlarda elimizi taşın altına hiç cekinmeden koyacağımızı daha önce defa kez belirtmiştik. Bu sözümüzün arkasında durarak yem fiyatlarında 01.10.2018 Pazartesi gününden itibaren indirime gideceğimizi hayvancımıza ve tüm kamoyuna duyururuz.

Ayrıca yapılacak ödemelerde de Kıbrıs Türk hayvancısının bir nebze olsun nefes almasını sağlamak adına ödemelerde 3 ay vade tanınmasına karar verilmiştir.

Kamoyunun bilgisine,

Saygılarımızla

Binboğa Yönetim Kurulu"

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.