Meclis Genel Kurulu, gruplar arası mutabakatla ertelendi
Cumhuriyet Meclisi Genel Kurulu bugün toplanmasına karşın, gruplar arası varılan mutabakatla herhangi bir çalışma yapılmadan ertelendi.
Kıbrıs Postası
Konuyla ilgili Kıbrıs Postası'na konuşan Cumhuriyet Meclisi Başkanı Teberrükan Uluçay, Çalışma ve Sosyal Güvenlik eski Bakanı Sonay Adem'in vefatı sonrası Meclis'te düzenlenen cenaze töreni nedeniyle, gruplar arası varılan mutabakat sonucu Genel Kurul toplantısının ertelendiğini ifade etti.
Meclis'in bir sonraki toplantısı 5 Kasım'da olacak.
Yorumlar
Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.