Avcı da BRT'ye isyan etti
<P><B style="mso-bidi-font-weight: normal"><SPAN style="FONT-FAMILY: 'Arial','sans-serif'; FONT-SIZE: 10pt">ÖRP Genel Başakanı <SPAN style="FONT-FAMILY: 'Arial','sans-serif'; FONT-SIZE: 10pt">Turgay Avcı BRT'de uygulanan sansüre sert tepki gösterdi. Avcı,"</SPAN></SPAN></B><SPAN style="FONT-FAMILY: 'Arial','sans-serif'; FONT-SIZE: 10pt">UBP hükümeti döneminde 10 aydır, BRTK programlarında partisel bazda konuklar alınıyor. Biz misafirlerinin isimlerinin açıklanmasını talep ediyoruz" dedi. Avcı'nın açıklamasının tam metni şöyle:</SPAN></P>
UBP hükümeti döneminde 10 aydır, BRTK programlarında partisel bazda konuklar alınıyor. Biz misafirlerinin isimlerinin açıklanmasını talep ediyoruz. Bizde bu durumdan muzdaribiz.
BRTK'de istediğimiz gibi yer alamıyoruz. Haber bültenlerinde basın açıklamalarımıza gerektiği gibi yer verilmiyor. BRTK şeffaf şekilde açıklama yapmak istiyorsa konuklarının listesini halka açıklasın.
Biz toplumsal uzlaşı ve birlikte hareket etme, Kıbrsı Türk halkının savunulması üzerinde dururken, BRTK'nin davet edilen konuğun ismi yüzünden programı yayınlamaması kabul edilir değildir. Bu vesileyle partimize de BRTK'de yer verilmediğini vurgulamak istiyorum.
Yorumlar
Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.