Ersin Tatar’dan Akile Nihat Işın için başsağlığı mesajı
Cumhurbaşkanı Ersin Tatar, İngiltere Türk Kadınları Fahri Başkanı Akile Nihat Işın’ın vefatı dolayısıyla başsağlığı mesajı yayımladı.
Cumhurbaşkanı Ersin Tatar, İngiltere Türk Kadınları Fahri Başkanı Akile Nihat Işın’ın vefatı dolayısıyla yayımladığı mesajda, “Kıbrıs Türk tarihinde önemli iz bırakan, pek çok ilke imza atan öncü kadınlarımızdan değerli büyüğümüze Allahtan rahmet, yakınlarına sabır diliyorum” ifadelerini kullandı.
Tatar’ın mesajı şu şekilde:
“İngiltere Türk Kadınları Fahri Başkanı Akile Nihat Işın hanımefendinin vefatını büyük bir üzüntü ile öğrenmiş bulunmaktayım. Kıbrıs Türk Tarihinde önemli iz bırakan, pek çok ilke imza atan öncü kadınlarımızdan değerli büyüğümüze Allahtan rahmet, yakınlarına sabır diliyorum.”
Yorumlar
Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.