Öğrenci Birliği’nden öğrencilerin sorunlarının çözülmesi için çağrı
Kıbrıs Türk Öğrenci Birliği Başkanı Abdurrahman Arıkan, öğrencilerin sorunlarının çözülmesi için Milli Eğitim Bakanlığına çağrıda bulundu.
Kıbrıs Türk Öğrenci Birliği Başkanı Abdurrahman Arıkan, 2020-2021 Eğitim-Öğretim dönemine ilişkin yaptığı yazılı açıklamada, ülkede yıllardır süregelen öğrenci problemleri bulunduğunu, Covid-19 salgını ile de eğitimin sıkıntıya girdiğini, bunun da çok büyük ekonomik sıkıntıları beraberinde getirdiğini ifade etti.
Bu duruma rağmen sorunların aşılması için gerekli adımların atılmadığını ifade eden Arıkan, bu konuda Milli Eğitim ve Kültür Bakanlığı ile sorumluları suçladı.
Arıkan, ekonomik sıkıntılar yanında ülkede öğrencilere bakış açısından dolayı birçok öğrencinin eğitimini yarıda bıraktığını, bunlardan ders çıkarıp çözüm arayışı içerisine girilmesi gerektiğini kaydetti.
Yorumlar
Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.