Cem Topçu'ya yeni görev: KKTC Antalya Başkonsolosu olacak
Resmi Gazete'de yer alan karara göre, KKTC'nin yeni Antalya Başkonsolosu Cem Topçu olacak. Topçu, 1 Ağustos itibariyle yeni görevine başlayacak.
1 Ağustos'tan itibaren, KKTC Antalya Başkonsolosu Cem Topçu olacak.
Bakanlar Kurulu kararına göre, Cem Topçu, 1 Ağustos 2021 tarihinden itibaren KKTC Antalya Başkonsolosluğu'nda Başkonsolos olarak görev yapacak.
Resmi Gazete'de yer alan karar şöyle:
"Bakanlar Kurulu, Dışişleri Bakanlığında görev yapan Cem Topçu'nun, 15/2013 sayılı Dışişleri Dairesi (Kuruluş, Görev ve Çalışma Esasları) Yasası'nın 30'uncu maddesinin (1 )'inci fıkrası uyarınca, 1 Ağustos 2021 tarihinden itibaren KKTC Antalya Başkonsolosluğuna Başkonsolos olarak görevlendirilmesine karar verdi."
Yorumlar
Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.