İÇ HABERLER
okuma süresi: 1 dak.

Türk Riders Chopper Club’tan 19 Mayıs Gençlik ve Spor bayramı kutlaması

Türk Riders Chopper Club’tan 19 Mayıs Gençlik ve Spor bayramı kutlaması

Türk Riders Chopper Club yeleklileri, 19 Mayıs Gençlik ve Spor bayramını kutlayarak, “Yaşasın Türkiye Cumhuriyeti ve yaşasın Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti” ifadeleri kullanıldı.

Yayın Tarihi: 19/05/21 15:51
okuma süresi: 1 dak.
Türk Riders Chopper Club’tan 19 Mayıs Gençlik ve Spor bayramı kutlaması

Türk Riders Chopper Club yeleklileri, 19 Mayıs Gençlik ve Spor bayramını kutladı.

Chopper Club tarafından yapılan açıklamada şu ifadeler kullanıldı:

“Milli Mücadelemizin başlangıç gününü ve ulu önderimiz Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün geleceğimizi emanet etmiş olduğu, gençliğimize armağan ettiği bu günü bayram olarak kutladık. Milli mücadelemizde şehit düşen kahramanlarımızı andık ve şükranlarımızı bir kere daha ilettik. Türk ulusunun ve Cumhuriyetimizin yılmaz bekçileri olmaya devam edeceğimize bir kere daha yemin ettik. Yaşasın Türkiye Cumhuriyeti ve yaşasın Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti."

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.