İÇ HABERLER
okuma süresi: 1 dak.

Kıbrıs müzakerelerinde 2 tam gün görüşmenin ilki yarın yapılacak

Kıbrıs müzakerelerinde 2 tam gün görüşmenin ilki yarın yapılacak

<P>Kıbrıs sorununa çözüm bulunmasını amaçlayan müzakerelerde ele alınmakta olan "Mülkiyet" konusunda, Türk ve Rum tarafının görüşlerini içeren ayrıntılı belgeler, yarın başlayacak tam gün görüşmeler öncesinde, dün taraflar arasında teati edildi.</P>

Yayın Tarihi: 07/09/10 12:30
okuma süresi: 1 dak.
Kıbrıs müzakerelerinde 2 tam gün görüşmenin ilki yarın yapılacak
A- A A+

Cumhurbaşkanı Derviş Eroğlu ile Rum Yönetimi Başkanı Dimitris Hristofyas'ın, Kıbrıs müzakereleri çerçevesinde bu hafta yapacakları tam gün görüşmelerin ilki yarın, ikincisi Cuma günü gerçekleştirilecek.

Geçtiğimiz Cuma günü, iki liderin özetini kağıttan birbirlerine okuyarak sunduğu ve toplantının ardından taraflar arasında teati edilen "Mülkiyet" konusundaki önerilerin, çok daha kapsamlı şeklini, taraflar dün birbirlerine iletti.

"Tam gün" görüşmelerin saat 10.00'da başlayarak 17.00'ye kadar sürmesi bekleniyor.

TAK

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.