Kudret Özersay’dan Saner’e: “Ne acizlik be arkadaş!”
Başbakan Ersan Saner’in marketlerdeki reyon fiyatlarındaki pahalılığa ilişkin yapmış olduğu açıklamaya tepki gösteren HP Genel Başkanı Kudret Özersay, "Ne acizlik be arkadaş!” dedi.
Başbakan Ersan Saner’in, marketlerdeki pahalılıkla ilgili hükümetin atacağı herhangi bir adım olup olmadığına ilişkin soru üzerine verdiği yanıt, eleştiri oklarının hedefi oldu.
Söz konusu açıklamaya tepki gösteren Halkın Partisi (HP) Genel Başkanı Kudret Özersay, “Fiyatları ben denetleyemem, vatandaş denetlesin” diyor sayın Saner. Vatandaş da “size ne gerek var o zaman?” diye soruyor haklı olarak!” dedi.
Özersay, “Ne acizlik be arkadaş!” ifadelerini kullandı.
Yorumlar
Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.