Mehmet Güzelyurtlu teminatla serbest bırakıldı
Lefkoşa'da Harper Özbirim'in hedef alındığı silahlı saldırıda işbirlikçi oldukları gerekçesiyle tutuklanan Mehmet Güzelyurtlu, Ercüment Kondusoğlu ve Nihal Kondusoğlu teminatla serbest kaldı.
Lefkoşa Organize Sanayi Bölgesi'nde, 7 Temmuz 2010 tarihinde River Side Tatil Köyü sahibi Harper Özbirim'in hedef alındığı ve Sinan Uçardoğan ile Ferhat Uçardoğan'ın kurşunlandığı silahlı saldırı olayıyla ilgili tutuklu bulunan Mehmet Güzelyurtlu ve Nihal Kondusoğlu aleyhindeki soruşturma tamamlandı.
"Taammüden adam öldürmeye teşebbüs", "Adam yaralama", "Kanunsuz ateşli silah", "Kanunsuz patlayıcı madde taşıma, ithal" suçlamalarıyla tutuklanan Mehmet Güzelyurtlu, Nihal Kondusoğlu ve Ercüment Kondusoğlu serbest kaldı.
TEMİNATLA SERBEST
Silahlı saldırı olayını tasarladıkları iddia edilen Mehmet Güzelyurtlu ve Nihal Kondusoğlu'nun KKTC vatandaşı muteber birer kişinin imzalayacağı 100'er bin TL'lik kefalet senedi imzalaması ve Güzelyurtlu'nun 100 bin TL'lik nakdi teminat yatırması şartıyla serbest kalmalarına emir verildi.
Yine aynı meseleyle ilgili olarak, 13 Temmuz tarihinde yakalanarak, 30 Temmuz'da teminatla serbest kalan ve önceki gün yeniden gözaltına alınan Ercüment Kondusoğlu, dün yeniden aynı teminat şartlarıyla serbest kaldı.
Star Kıbrıs
Yorumlar
Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.