İÇ HABERLER
okuma süresi: 1 dak.

Yüksek Mahkeme Başkanı Narin Ferdi Şefik: "Kamu Görevlileri Yasası yıllardır yapılmıyor"

Narin Ferdi Şefik: "Kamu Görevlileri Yasası yıllardır yapılmıyor"

Yüksek Mahkeme Başkanı Narin Ferdi Şefik, en büyük beklentisinin Kamu Görevlileri Yasası’nın yapılması olduğunu ifade ederek, bu yasanın yıllardır yapılmamakta olduğunu söyledi.

Yayın Tarihi: 01/10/21 19:37
Güncelleme Tarihi: 01/10/21 21:40
okuma süresi: 1 dak.
Narin Ferdi Şefik: "Kamu Görevlileri Yasası yıllardır yapılmıyor"

Yüksek Mahkeme Başkanı Narin Ferdi Şefik, BRT’de yayınlanan 45+ programına konuk oldu.

Programda soruları yanıtlayan Şefik, her Adli Yıl açılışında sorunları dile getirmenin kendisini üzdüğünü söyledi.

Yüksek Mahkeme Başkanı Şefik, yargı olarak değişmesini istedikleri bir mevzuat olmadığını belirterek, “En büyük beklentimiz anayasa değişikliğiydi. Son deneme bizim için çok önemliydi ama maalesef orada büyük bir hayal kırıklığı yaşadık” dedi.

Şefik, bir diğer en büyük beklentisinin kamu görevlileri yasasının yapılması olduğunu ifade ederek, bu yasanın yıllardır yapılmamakta olduğunu söyledi..
      

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.