CTP’nin kontenjan adayları açıklandı
CTP’nin 23 Ocak’ta gerçekleştirilecek olan erken genel seçim için yarışacak kontenjan adayları açıklandı.
Cumhuriyetçi Türk Partisi (CTP), Milletvekili seçim gününde kontenjan adayları açıklandı.
CTP Genel Başkanı Tufan Erhürman’ın açıkladığı adaylar şu şekilde:
Devrim Barçın - Lefkoşa Kontenjan Adayı
Derviş Kemal Deniz - Lefkoşa Kontenjan Adayı
Serkan Aysal - Mağusa Kontenjan Adayı
Yasin Yeni - Mağusa Kontenjan Adayı
Ceyhun Birinci - Girne Kontenjan Adayı
Mehmet Bozer - Güzelyurt Kontenjan Adayı
CTP, SADECE LEFKOŞA VE İSKELE İLÇELERİ İÇİN ADAYLIK SEÇİMİ YAPACAK
Cumhuriyetçi Türk Partisi (CTP) Genel Sekreteri Erdoğan Sorakın, Lefkoşa ve İskele ilçelerinde ön seçimle birlikte sıralama seçimi, diğer 4 ilçede ise sadece sıralama seçimi yapılacağını açıkladı.
Sorakın’dan alınan bilgiye göre, CTP’de 48 aday adayı ve 7 kontenjan adayı bulunuyor.
CTP, bugün Yakın Doğu Üniversitesi (YDÜ) Atatürk Kültür Merkezi’nde (AKM) adaylık başvurusu fazla olan Lefkoşa ve İskele ilçeleri için adaylık ve sıralama seçimi, diğer 4 ilçe için ise sadece sıralama seçimi yapacak.
Bugün sabah 09.30’da başlayan seçimler, akşam 20.00’de tamamlanacak.
CTP, Lefkoşa’da Genel Başkan dahil 3, Mağusa’da 2, Girne’de 1 ve Güzelyurt’ta 1 olmak üzere toplam 7 kontenjan adaya yer verecek.
Yorumlar
Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.