Pamuklu-Bafra ana yolunda kaza: Bir kişi yaralandı
Pamuklu-Bafra ana yolunda kullandığı araç ile direksiyon hakimiyetini kaybederek Bafra Kabristanlığı’na ait mezar taşlarına çarpan şahıs yaralandı.
Polis Basın Subaylığı’ndan verilen bilgiye göre bugün saat 15.30 sıralarında, Pamuklu-Bafra ana yolunun 3. Km’leri arasında, Vesile Bulduk (K-28), yönetimindeki LF 276 plakalı araç ile Bafra istikametine doğru seyrettiği sırada dikkatsizliği sonucu sağa meyilli viraja geldiği zaman direksiyon hakimiyetini kaybedip yolun solundan çıkarak Bafra Kabristanlığı’na ait duvara çarptıktan sonra 5 ayrı mezar taşına da çarparak hasar verdi.
Kaza sonucu yaralanan araç sürücüsü kaldırıldığı Gazimağusa Devlet Hastanesi’nde yapılan müdahalenin ardından müşahede altına alındı.
Polisin olayla ilgili soruşturması devam ediyor.
Yorumlar
Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.