Bayındırlık ve Ulaştırma Bakanlığı: Türkiye'ye 4 ek sefer düzenlenecek

Bayındırlık ve Ulaştırma Bakanlığı, Türkiye'ye 4 ek sefer düzenleneceğini açıkladı.

Bayındırlık ve Ulaştırma Bakanlığı’ndan yapılan açıklamada, bakanlığın girişimleriyle bugün 4 ek sefer düzenleneceği bildirildi.
Buna göre, saat 16.30 ve 16.45’te Ercan- İstanbul seferi, bunlara ek olarak saat 19.45’te Ercan-Adana ve saat 23.10’da ise Ercan-Antalya seferleri düzenleneceği belirtildi.
Bakanlık, seferlerden yararlanmak isteyen vatandaşların 0533 863 82 88 numaralı telefon ile irtibata geçmelerinin önemle rica olunduğunu belirtti.
Bayındırlık ve Ulaştırma Bakanlığı, “Adana seferleri dolmuştur” ifadelerini kullandı.
Yorumlar
Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.