Hasan Sungur: Barınma talebi gelirse elimizden gelen yardımı yapmaya hazırız
Emlakçılar Birliği Başkanı Hasan Sungur, Türkiye'de yaşanan depremin ardından evini kaybeden depremzedelerin barınma ihtiyacıyla ilgili ellerinden gelen yardımı yapmaya hazır olduklarını açıkladı.
Emlakçılar Birliği Başkanı Hasan Sungur, Türkiye'de yaşanan depremin ardından evini kaybeden depremzedelerin barınma ihtiyacıyla ilgili Kıbrıs Postası'na konuştu.
Şimdiye kadar kendilerine ulaşan bir talep olmadığını belirten Sungur, "Barınma talebi gelirse elimizden gelen yardımı yapmaya hazırız." dedi.
Yorumlar
Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.