CTP Genel Başkanı Erhürman'ndan Dünya Down Sendromlular Farkındalık Günü mesajı...

CTP Genel Başkanı Tufan Erhürman, 21 Mart Dünya Down Sendromlular Farkındalık Günü dolayısıyla yayımladığı mesajda, "Güzelliğe, içtenliğe, sevgiye, yüreklerimizde ve beyinlerimizde koskocaman bir yer açma günü" şeklinde paylaşımda bulundu

Cumhuriyetçi Türk Partisi (CTP) Genel Başkanı Tufan Erhürman, sosyal medya hesabından 21 Mart Dünya Down Sendromlular Farkındalık Günü dolayısıyla bir paylaşım yaptı.
Erhürman paylaşımında şu sözlere yer verdi:
“ Dünya Down Sendromu Farkındalık Günü... Farklı olmamız farklılıklarımızdan kaynaklanan ihtiyaçları fark etmemize engel değil!
Güzelliğe, içtenliğe, sevgiye, yüreklerimizde ve beyinlerimizde koskocaman bir yer açma günü”
Yorumlar
Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.