İş insanı Turgay Ayanoğlu, Kanser Hastalarına Yardım Derneği’ne kıyafet bağışladı

Londra’da yaşamını sürdüren İş insanı Turgay Ayanoğlu, Kanser Hastalarına Yardım Derneği - Tulips’e kıyafet bağışında bulundu.

Hayatını Londra’da sürdüren iş insanı Turgay Ayanoğlu, Kanser Hastalarına Yardım Derneği – Tulips’e (KHYD) kıyafet bağışladı ve KHYD Başkanı Raziye Kocaismail’in, Turgay Ayanoğlu’na yardımları için plaket takdim ettiği belirtildi
Kocaismail, Lefkoşa’da yer alan görüşmede yaptığı konuşmada, ikinci el kıyafet satışlarının Derneğin en büyük gelirlerinden biri olduğunu, satışlardan elde ettikleri para ile ilaç aldıklarını ifade etti.
Kocaismail, İngiltere’de yapılan yardımları evinde topladığı için Aydın Hassan’a, yardımları nakliye şirketi Euromed Shipping Ltd’e karşılık istemeden ulaştıran Kemal Altunç’a, yardımları Kıbrıs’a hiçbir şey talep etmeden ulaştıran Euromed Shipping Ltd’e teşekkür etti.
Yorumlar
Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.