Hafta sonundan Çarşamba gününe kadar yağmur bekleniyor

Meteoroloji Dairesi, Pazar gününden Çarşamba gününe kadar havanın yer yer sağanak veya gök gürültülü sağanak yağmurlu olacağını bildirdi.

Meteoroloji Dairesi, 26 Mayıs – 2 Haziran tarihleri arasında bölgenin, genellikle alçak basınç sistemi ile ılık ve nemli, yağışlı günlerde ise üst atmosferdeki serin ve nemli hava kütlesinin etkisi altında kalmasının beklendiği kaydedildi.
Hava, yarın az bulutlu zamanla parçalı bulutlu, Çarşamba gününe kadar parçalı ve çok bulutlu yer yer sağanak yağmurlu, diğer günler parçalı ve az bulutlu olacak.
En yüksek hava sıcaklığı periyodun ilk günleri iç kesimler ve sahillerde 31 - 34 ºC, diğer günlerde ise 27 - 30 ºC dolaylarında seyretmesi bekleniyor. Rüzgar genellikle Kuzey ve Doğu yönlerden orta kuvvette zaman zaman kuvvetli olarak esecek.
Yorumlar
Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.